Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lip 2009, 15:56

anusiek, dzięki, postaram się bardziej uważać :-)
Hmm arbuz, to chyba jeden z podstawowych owoców wśród :ico_ciezarowka: Ja też chętnie po niego sięgam. Ale dziś dla odmiany czereśnie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

06 lip 2009, 16:14

Ale dziś dla odmiany czereśnie :ico_brawa_01:
- tak jak u mnie,dzis maz mi zaserwowal takie prosto z drzewa.Nazbieral dla stryjka jeden koszyk a drugi dla nas :-D

anusiek - to milego wypoczynku :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

07 lip 2009, 07:27

hej, ja wczoraj cały dzień w samochodzie ale testy mam zaliczone i wiem że na pewno jazdę obleje :ico_placzek: w jakim koszmarnym mieście przyszło mi zdawać :ico_placzek: ale mam to gdzieś to nie jest najważniejsze

wczoraj pojechałam tam i idę sobie do kibelka a tam krew na wkładce :ico_szoking: ja łzy od razy w oczach normalnie szok, wyszłam usiadłam na zewnątrz i myślę co robić po 10 min znowu do kibelka a na nowej wkładce znowu trochę krwi, myślałam że tam umrę z dala od domu, no ale tak se patrze że to kurka nie z pochwy i olśniło mnie że miałam wrzoda na łechtaczce i nonono pękł, ale mi ulżyła ale co przeżyłam to moje :ico_zly:

a tak ogólnie egzamin z jazdy zdała tylko córka babki do której na kurs chodziłam :-D a jeździłam z nią przed egzaminem i nie wiem jak ona sobie poradziłam bo nawet nie wiedziała jakim pasem ma jechać i parkować nie umiała :ico_noniewiem:

a w sobotę tak mnie skurcz łapał pod brzuchem i na nogę mi promieniowało w niedziele trochę mniej, pamiętam że tak też miałam z synem że kulałam na nogę tak mi gdzieś uciskało no ale nie tak wcześnie

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

07 lip 2009, 10:04

i nonono pękł, ale mi ulżyła ale co przeżyłam to moje :ico_zly:
- ło matko,czytalam z otwarta geba :ico_szoking: Dobrze,ze to tylko to :ico_sorki: :ico_sorki:

Anetka a prawkiem sie nie mart,zdasz a jak nie teraz,to nastepnym razem :ico_sorki: :ico_sorki:

Mnie wczoraj brzuch stwardnial na wieczor ale to chyba od grnia w babingtona :ico_olaboga:
Musze sie bardziej oszczedzac i zapytac ginka czy to bezpieczne :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lip 2009, 12:53

anetka607, ja też czytałam z przerażeniem w oczach. Całe szczęście, ze to nic z dzidzią. Co do tych skurczy i utykania, to chyba jednak powinnaś skontaktować się ze swoim lekarzem. Tak dla pewności.
A egzaminem się nie przejmuj, szkoda zdrowia. A może akurat się uda? Mam jeszcze pytanie, w jakim mieście zdajesz??

iw_rybka, z tym graniem to chyba rzeczywiście musisz trochę przystopować, to jest jednak wysiłek. Ale masz rację, poradź się najpierw lekarza :-)

Wczoraj odebrałam wyniki analizy moczu, no i są jakieś nieliczne bakterie, ale poczekam do jutra co mi lekarz powie. Możliwe, że to nic groźnego.
Poza tym po wczorajszym gorszym dniu, gdy mdłości miałam prawie cały czas, dziś trochę wytchnienia :-D Chyba dzidzia od czasu do czasu daje mi wypocząć

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lip 2009, 13:02

hej hej :-) dziewczyny ale mi brzuchol wywalilo :ico_szoking: normalnie szok. dzis bede miala aparat to w koncu zdjecia zrobie :-D no ale nic dziwnego skoro ciagle jem... non syop jestem glodna. jem wiecej niz moj maz :ico_noniewiem: i eksperymentuje w kuchni :ico_haha_01: wczoraj zrobilam rybke zapiekana w mleku z koperkiem i serem, dzis pomidorowa-krem z grzankami :-) a na jutro planuje zapiekanke ziemniaczana. a moj biedny maz tak lubi zwykle mielone z ziemniakami... :ico_haha_01:
Wczoraj odebrałam wyniki analizy moczu, no i są jakieś nieliczne bakterie
ja tez odebralam wyniki krwi i moczu i moim skromnym zdaneim jest ok. tzn minimalnie cukier za niski i lekka anemia ale w pierwszej ciazy mialam to samo i lekarz sie nie przejmowal. powiedzial ze to norma.co do moczu to ja mam jakies liczne nablonki,leukocyty, szczawiany wapnia i bardzo liczne bakterie. to niestety u mnie tez norma :ico_noniewiem: w pierwszej ciazy non stop bylo cos w moczu. raz mialam jakas obrzydliwa paste, raz tabletki,nie pamietam juz jakie :ico_wstydzioch:
wizyte u ginki mam 14 lipca to sie dopytam. ale moim zdaniem wszytsko w porzadku. :-)
pogoda mnie dobija, jednego dnia na przemian upal i ulewa. leb mi od tego peka i oddychac sie nie da :ico_olaboga:

anetka607

07 lip 2009, 15:44

w jakim mieście zdajesz??
w Łomży, a do lekarza mam w poniedziałek więc na pewno jej powiem o tym ucisku

iw_rybka, ja bym nie ryzykowała z grą to jednak wysiłek

ale jestem zła, kawałek zęba mi się odłamał :ico_placzek: nie widać ale jak coś się tam dostanie TO KONIEC, i żaden dentysta nie odbiera telefonu, no urlopie wszyscy czy co :ico_zly:

Awatar użytkownika
zaczarowana

07 lip 2009, 15:50

anetka607, aż się wystraszyłam, dobrze że doczytałam do końca :ico_sorki:

iw_rybka, rzeczywiście lepiej się poradź lekarza dlaczego tak Ci się dzieje
Shiva, dorotaczekolada, to macie przekichane z tym moczem, ja idę robić badania pod koniec tygodnia dopiero
Jak z Waszymi piersiami? Wycieka Wam już siara, bo mi trochę jak nacisnę :ico_noniewiem:

anetka607

07 lip 2009, 15:58

Wycieka Wam już siara, bo mi trochę jak nacisnę
ja mam takie żółte końcówki jakby coś tam sie po troszku ulatniało :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zaczarowana

07 lip 2009, 16:02

ja mam takie żółte końcówki jakby coś tam sie po troszku ulatniało
Dobrze, ze nie cieknie za bardzo, bo inaczej to ratunek we wkładkach laktacyjnych :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”