cześć Dziewczyny.
wróciłam znowu do Warszawy na kilka dni. lekarz itp.
w Gdyni byłam na na zlocie największych żaglowców świata. było świetnie... rewelacja.
potem jeden dzień na Wyspie Sobieszewskiej i kolejny w Sopocie.
pogoda i humory dopisały
w sobotę walczyłam trochę z bólem głowy, ale po tabletce apapu przeszło.
...
wczoraj byłam u lekarza. znowu krótkie usg..., ale dzidzia była spokojna. może nawet spała... ma teraz 10 cm

badania krwi i moczu oki.
u endokrynologa gorzej... poziom hormonów nadal spada. mimo, ze biorę je od ponad miesiąca. zwiększyła mi doktór dawkę dwukrotnie. a za trzy tygodnie kontrola i pewnie kolejne zwiększenie ilości hormonu.
...
Shiva.... chyba dziś miałaś mieć wizytę u lekarza... pisz co tam u Ciebie.
...
u mnie z piersi nic nie cieknie. są duże i pod biustem też mam dużo więcej, o 70c już dawno zapomniałam, ostatnio kupiłam 80d.
pupa też mi urosła. ale szwankujące hormony tu nie pomagają. zawsze tyłam jak brałam hormony. więc czemu teraz miałoby być inaczej ?
...
usg mam zrobić między 20 a 24 tygodniem. w tym tygodniu będę się zapisywać. w sierpniu będę tez sporo wyjeżdżać więc chcę wszystko wcześniej zaplanować.
...
słuchając waszych opinii i doświadczeń zrobiłałm pierwsze zakupy. piękne takie jakby welurowe śpioszki w białykl kolorze i z szarymi dodatkami. a do tego szare body z długim rękawkiem. i skarpetki

i jestem zachwycona. zamierzam jeszcze parę rzeczy kupić. trzeba skorzystać z przecen, które są teraz w sklepach
...
zaczynam powoli myśleć o szpitalu. wkrótce zacznę chyba czytać opinie...
pozdrawiam Was:)