ja też byłam na mieście heh miałam pomoc kupić bratu garnitur ale doszedł do wniosku ze jeszcze sie z tym wstrzyma i na wesele ktore mamy 02.08 pojdzie w ubraniu R. bo my i tak sie nie wybieramy
i paznokcie u nóg obciełam heh sposobem
olalaniestety windy nie ma mieszkam na ostatnim pietrze i schodow dosc duzo no ale nic nie poradze izuś_85 super ze u gina lux megi5566bez placzkow dzisiaj bo dzidzi tez bedzie smutny
popralam reszte rzeczy bo to przeciez tylko wlozyc trzeba do pralki i powiesic -przemeczyc sie nie bylo z czego nie mam wody a uzaleznilam sie od niej w i czekam na K jak na zbawienie zeby mi przywiozl a do 18 daleko mam na dole sklep ale nie chce ryzykowac po tych schodach
R. mnie wkurzył i sobie troszke
nie pozwala mi jezdzic teraz samej smaochodem no bo to juz koncowka ciazy i obiecal ze zwiezie mnie do sasiedniego miasta do szpitala do kolezanki ja juz gotowa czekam na niego a on mi pisze ze nic z tego bo zostaje w pracy dluzej bo cos tam musi zrobic wszyscy poszli tylko on zostal bo zapytal o cos tam szefowej i kazala mu zostac a poźniej mi jeczy w domu ze musi wszystko w pracy samo robic ze nikt mu nie pomaga a kto mu kaze szefostwu w d... włazić kurcze 8 godzin to 8 godzin i tak ma umowe na pol etatu
ech nie odzywam sie do niego zaraz pojade sobie zrobie zakupy spożywcze a do koleżanki pojade jutro sama i nie bede go prosic i mało mnie interesuje jego gadanie
rozmawialam z K w przyszlym tygodniu kupimy łózeczko mial kupic mój tato ale złamał tą noge i nie chce od niego brac bo wiem ze malo dostanie wyplaty a chcialam bardzo byc juz przygotowana na przyjscie M a brakowalo nam tylko tego ps.tatko kupi materacyk i pampersy
betina, nie wieszaj nic bo wtedy masz ręce w górze, choćby to miało być 5 ubranek
[ Dodano: 2009-07-08, 15:42 ] betina, no i oczywiście za tydzień kolejny ale musiszwytzrymać jeszcze trochę, normalnie trzeba temu Twojemu K powiedzieć żeby Cie przywiązał
dziewczyny dziś dzień dobroci dla Izki co prawda wypłaty na koncie jeszcze nie ma ale nie zgadniecie....
mam w domu łóżeczko!!!!!!!!!!!!!!!!!! śliczne, piękne, zadbane, z firmy VOX, używane tylko 8 miesiecy w suuuuuper stanie i to za darmo
właścicielka siłowni do której chodził Przemek z kumplami wczoraj przyszła na siłke z łózeczkiem i mówi do chłopców "chcecie to bierzcie" no i kolega od razu pomyslał o mnie
jest piękne, wygląda jak prosto ze sklepu bo ta kobieta z takich troszke "przy kasie" i co chwilunia ma inne pomysły na pokój swojego synka, miała nową wizje wiec dała chłopakom bo wiedziała ze jej klienci niedługo ojcami zostaną
teraz nie jestem skazana na łaske bratowej, która ma już troszke zniszczone łózeczko