olala, jeszcze nie wiem, wszystkie fajne ja mam dwie koszule czarną z rózową lamówką i rózową z czarną lamówką, ale to i tak nie taki róz jak tu... ja mam taki malinowy
a w sumie to obojetne
Beata_Tychy, jak tam mineła nocka rocznicowa???
próbowaliście wykurzyć Groszka?
rybcia82 ze wszystko u Was LUX
cipuchny ale mi brzuch poszedl na dol lol coraz blizej konca jak to leci
nasluchalam sie wrzaskow w szpitalu ze znow stracha mam przed porodem -jedno wiem napewno za nic w swiecie nie chce byc tam sama cale szczescie ze mam ta ciotke polozna wytrzymac musze tylko do 18-tego az wroci z urlopu
izuś_85, ja mam taki sam szlafrok, kupilam na targu za 25 zeta. Jest super zajefajny Beata_Tychy, Ty sie lepiej nie ociagaj, tylko bierz do pracy bo zaraz Cie tagar z Betina przegonia
jade dzis do pracy z siostra autem bo zaswiadczenie potrzebuje z pracy i musze wypytac o wszystko jak wyglada sprawa z maciezynskim placami itp jedynie musze zejsc po tych cholernych schodach mam nadzieje ze nie zaszkodze tym mojemu rozwarciu
[ Dodano: 2009-07-09, 08:54 ] megi5566, ja to mam czas choc nie ukrywam ze na takie przytulanko to ochote mam wielka ale nie moge
to brzmi troszke jakbyscie obchodzili 20 rocznice ślubu
hehehe stare malzenstwo, jakby podliczyc to 9 rocznice bycia razem :) betina, schodzi brzxusiooo ;) a wszask na porodówce to bezsens tylko sie traci energie
i po co sie drzeć? megi5566, nie strasz nawet :)