no własnie co sie dzieje ???? oficjalna nagana dla dziweczyna nie widomo co sie stalo z Adia-pislam do niej na gg i nic mam jakis jej numer ale on jest niby zly kurde na serio sie denerwuje bo tak nagle znikla
Wiolitez dawno nie bylo no i mam nadzieje ze Dana zagladnie
super super Nina popływała a ty masz super płaski brzuchPrzesylam Wam zdjecia z basenu
no i tak mu zostanie Antek teraz zasypia na stojąco i dopiero ja go musze położyc spowrotemAl non stop wstaje, opiera sie dosłownie o każda nierównośc terenu i cyk! jeszcze sie kiwa i szybko sie męczy, ale....jest tym do tego stopnia zafascynowany że ciężko było go na drzemke ułozyć
bo do pracy idę
widzisz jakie z nas babyslonko2008 napisał/a:
a ty masz super płaski brzuch
oooooooooo wlasnie zapomnialam tego napisaj yoanna super figorka
też się boję ale idę na 6 h a mały zostanie z babcią mam nadzieję że będzie dobrzebiedny Oskarek jak on to zniesie mmarta81 napisał/a:
to nie jesteś sama a ja mam wszędzie na udach ,łydkach ,pupie brzuchu ,piersiach masakraja ci zazdroszcze bo ja niestety mam okropny brzuch z roztepami i chyba juz nic sie nie da z tym zrobić ale to przez to ze w ciązy przybrałam tylko na brzuchu i nie pomogło smarowanie kremami