Awatar użytkownika
KarolaGD_30
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

09 lip 2009, 14:02

oj Kati, Ty chyba sobie mnie nie przypomnisz... ;-) bo jak Ty dolaczylas do pazdziernikowek, to ja juz tylko czytalam, a nie pisalam...
ale milo Cie poznac :-)

a z pieluchami, to tak mi sie wlasnie wydaje, ze poki Bart ma ten komfort, ze ma pieluche, to bedzie z tego korzystal i bedzie w nia siusial zawsze.
chyba kupie podgumowane przescieradelka i zrobie tak jak radzisz, odstawie calkiem pieluchy...

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 lip 2009, 14:09

Cześć

Edytko- trzymam kciuki zeby było ok odpoczywaj kochana

Karola- witaj, mojemu małemu zakładam na noc pampa bo całkiem niedawno 2 tygodnie temu zaczał sikac do nocnika i musze przyznać ze zawsze jest suchy, chyba mu juz nie będe wkładać bo jak na razie wpadki nie było.

Riterko- dzięki za fotki, Jaś ślicznotek

Asiu- mój w sklepie jest grzeczny nawet bardzo, ale jak idziemy do dzieci to zawsze chce czyjeś zabawki i wojna jest wtedy, jak sie uprze to histeria na całego

Wogóle Kornel ma obsesję na punkcie samochodów z samovchodem w reku zasypia , jak gdzies jedziemy musi miec samochód, ostatnio liczyłam ile ich uzbierał, 180 samych małych a jeszcze z 20 dużych , kolekcje mozna załozyć,
Pisałyście o ubrankach ja kupuje na 110 116 ale niektóre są zawyzone i nawet na 104 nosi zależy od firmy,
Pogoda fatalna co chwila pada a w sobote mamay jechac na dwa dni do Krakowa mam nadzieję że chociaz nie bedzie padać, chciałam iść do zoo :ico_noniewiem:

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lip 2009, 14:15

ale milo Cie poznac
ciebie rowniez :-D :-D
ze poki Bart ma ten komfort, ze ma pieluche, to bedzie z tego korzystal i bedzie w nia siusial zawsze.
dokladnie tak,Ola robila to samo.Tlumaczylam jej pozniej ze juz jest duza dziewczynka i tylko male dzidzie nosza pampersy,teraz sama mowi ze to wstyd pampersy nosic :-D :-D

Mery31, zapomnialam o tobie i nie wyslalam ci foteczek,jak mam twojego maila to zaraz wysle :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2009, 14:24

Edytko będę trzymała kciuki, żeby nie trzeba było do szpitala leż nie denerwuj się myśl pozytywnie to dużo daje
Karola witaj po latach :-D Jaś też w dzień nie nosi pieluchy, natomiast w nocy dalej mu zakładam bo sika i próbowałam nie dawać i wysadzać, ale rano byłam nieprzytomna bo ze 4 razy go wysadzałam, z czego on ze 2 razy zrobił siku, ale stwierdziłam, że nic na siłę, on sam chce pieluchę do spania więc jeszcze troszkę poczekam z tym odzwyczajaniem
Mery dziękuję, Kornel jak prawdziwy chłopak uwielbia autka :-D
Kati Oleńska jest cudna, a te fotki znad morza świetne, daleko macie do plaży?? super :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

09 lip 2009, 14:46

riterko, - Jaś jaki kawaler :ico_brawa_01:
kati, - Oleńka mała dżaga po mamusi śliczne fotki :ico_brawa_01:
A reszta się obija czy do mnie fotki niedoszły :ico_nienie:
U mnie dziś od rana siostra sprząta i gotuje i Nikolcią się zajmuje :-) zaoferowała się że do końca ciąży bedzie mi pomagać a ja mam leżeć - kochana jest

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lip 2009, 15:02

edulita, dziekuje w imieniu Olenki :ico_wstydzioch: :ico_sorki:
zaoferowała się że do końca ciąży bedzie mi pomagać a ja mam leżeć - kochana jest
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla siostry,a ty lez i odpoczywaj :ico_sorki: :ico_sorki:
Oleńska jest cudna
dziekowac :ico_wstydzioch:
daleko macie do plaży
nie,nie mamy daleko.Wsiadamy w pociag i w godzinke jestesmy na miejscu,w sb znowu jesdziemy,wiec podesle jakies nowe fotki.
A reszta się obija czy do mnie fotki niedoszły
no wlasnie,sprezac sie laski :-D :-D

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

09 lip 2009, 16:20

Witam :-) Kati dzieki za fotki ty normalnie patrze i nie moge uwierzyc Oleńka na takim rowerku moja to jezdzi na tym takim trój kołowym co na roczek dostała :-) I jeszcze do pedałków nie dosięga :ico_olaboga: Wogóle zdjęcia super już za niedługo tez będziemy nad morzem, hihihihihi ale polskim :ico_haha_01: Ciekawe jaką pogode będziemy mieli :ico_noniewiem: Ale ogólnie córe masz sliczna no i rośnie nam chyba jakaś modelka nogi długie. Edulitko leż, leż odpoczywaj, a my tu trzymamy za was kciuki. Wielkie brawa dla siostry, która chętnie pomaga. Witaj Karola ja tez nie przypominam sobie ale miło poznac. A i ściągaj małemu ten pampers na noc, trudno troche bedziesz miała prania ale sama zobaczysz że szybko się oduczy sisiania w nocy. Oczywiście może mu sie jeszcze zdazyc nie raz ale to normalne. Więc też trzymamy kciuki żeby było jak najmniej z siusianej pościeli :-D

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lip 2009, 16:36

Kati dzieki za fotki
prosze bardzo,czekam na Twoje :-D :-D
Ale ogólnie córe masz sliczna
dziekowac :ico_wstydzioch: :-D
Ciekawe jaką pogode będziemy mieli
duzo sloneczka zycze,a jak wam zabraknie to troche podesle od siebie :-D

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

09 lip 2009, 17:09

No własnie zapchałam wam poczte :-D Tak ciekawe jak nam podeślesz Kati tą pogode, na pewno pocztą to pójdzie 2 tyg. zdążymy przyjechac :-D :-D :-D

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lip 2009, 17:54

mazia***, a ja nic nie dostalam :ico_placzek: :ico_placzek:

Obrazek

Teraz to wam sloneczka nie zabraknie :-D :-D

Wróć do „Przedszkolaczki”