Magduś nawilzacz super sprawa, polecam.
Ja mam 8 kg na plusie i nic a nic mnie to nie martwi a nawet cieszy,ze będzie z czego karmic malutka.
ja mam 14 kg na plusieJa mam 8 kg na plusie i nic a nic mnie to nie martwi
no dokładnie ja też jestem tego zdania ale wiesz mój jest innego zdania więc jak chce to niech tak robi najwyżej się obudzi z ręką w nocniku i będzie musiał kupować wszystko sam jak ja będę w szpitalu na szybkiego. Najbardziej boję się o wózek jak go kupimy bo ostatnio dużo wydatków z remontem pokoju małego a kaski nie za dużo moja cała wypłata idzie na rachunki a gdzie resztaMOżemy rodzić w pażdzierniku albo we wrześniu więc wole się zabezpieczyć wcześniej
wydaje mi się że nie zostawią Ciebie na oddziale ale wszystko jest możliwe.chyba ze mnie odrazu zostawią na oddziale...
no to cieszyć się tylko ja na szczęścienie mam problemu ze spaniem gorzej mój mąż mnie wkurza bo się strasznie rozpycha w łóżku i często mi miejsca brakuje ale idzie przeżyć bo zawsze wtedy daję mu z łokcia i się przesuwawkoncu przespałam ponad poł nocy :) sukces
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość