asika82
4000 - letni staruszek

14 lip 2009, 20:43

Magduś nawilzacz super sprawa, polecam.

Ja mam 8 kg na plusie i nic a nic mnie to nie martwi a nawet cieszy,ze będzie z czego karmic malutka.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 lip 2009, 20:55

Bigottka zaopatrujemy się bo ja nie mam zamiaru zostawić sobie na ostatnią chwile w szcególności że u nas to niegdy nic nie wiadomo. MOżemy rodzić w pażdzierniku albo we wrześniu więc wole się zabezpieczyć wcześniej. A poza tym kasa :ico_sorki: kupujemy wtedy kiedy mamy troszke więcej i żeby się nie nazbierało!!
Ja mam 8 kg na plusie i nic a nic mnie to nie martwi
ja mam 14 kg na plusie :-D i wcale się nie przejmuje!!

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

14 lip 2009, 21:06

MOżemy rodzić w pażdzierniku albo we wrześniu więc wole się zabezpieczyć wcześniej
no dokładnie ja też jestem tego zdania ale wiesz mój jest innego zdania więc jak chce to niech tak robi najwyżej się obudzi z ręką w nocniku i będzie musiał kupować wszystko sam jak ja będę w szpitalu na szybkiego. Najbardziej boję się o wózek jak go kupimy bo ostatnio dużo wydatków z remontem pokoju małego a kaski nie za dużo moja cała wypłata idzie na rachunki a gdzie reszta :-/

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 lip 2009, 21:32

bigottka, kochana dlatego planuj sobie zakupy zrób liste wyszukuj ceny na allegro a potem w sklepach. Dopóki jesteś na "chodzie".
Niech mąż zobaczy ile tego jest i wtedy może zdecyduje się na jakieś początkowe zakupki. Mój tak własnie jak zobaczył co i ile mamy kupić to odrazu powiedział że nie ma na co czekać :-D bo stwierdził że sam nie będzie wszystkiego kupował i woli ze mną teraz jeździć!!!
A wózek to też kochana już sobie wybierz a potem będziesz mogła podać tylko nazwe i kolor :-D
Ja już wykąpana i kłade się do łóżeczka. Mój K ma przywieźć mi loda z MC DOnalda i potem ładnie pójde spać :ico_brawa_01:
Słodkich snów moje kochane ciężaróweczki!!!!

Awatar użytkownika
Sabcia

15 lip 2009, 07:57

witam!!!! od wczoraj wieczorka do was pisze i nic znowu mam jakies problemy z netem - nawet nie wiem czy to dojdzie ..........
magduś81, za 7 okienko :ico_brawa_01: , a jaki sterylizator kupiłas? ja mam tommee tippeera :ico_haha_01:
wczoraj byłam z mezusiem po nowe poduchy dla mnie i dzis wyspana jestem jak nigdy hehehe

Awatar użytkownika
bigottka

15 lip 2009, 09:05

Witam z rana ;-)
Ja dzisiaj mam znowu ładna pogodę za oknem i chyba znowu wybieram się na działeczkę ale najpierw na miasto po małe zakupy muszę sobie butki jakieś kupić na lato ;-)
nawet nie wiem czy to dojdzie
dojść doszło ;-)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 lip 2009, 09:10

witam i ja
wkoncu przespałam ponad poł nocy :) sukces
ja dzis lece do firmy podbic ksiązeczke ubezpieczeniową, pozniej musze odebrac gre co kupiłam na allegro - po co płacic za przesyłke, i po odbior wynikow badan, wyniki mam do odebrania w szpitalu położniczym gdzie jezdziłam na konsultacje cukrzycy wiec dzis zapewne dowiem sie co z tym wdrażaniem insulinoterapii i na czym to polega, odezwe sie zapewne popołudniu, chyba ze mnie odrazu zostawią na oddziale... heh

Awatar użytkownika
bigottka

15 lip 2009, 09:32

chyba ze mnie odrazu zostawią na oddziale...
wydaje mi się że nie zostawią Ciebie na oddziale ale wszystko jest możliwe.
wkoncu przespałam ponad poł nocy :) sukces
no to cieszyć się tylko ja na szczęścienie mam problemu ze spaniem gorzej mój mąż mnie wkurza bo się strasznie rozpycha w łóżku i często mi miejsca brakuje ale idzie przeżyć bo zawsze wtedy daję mu z łokcia i się przesuwa ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

15 lip 2009, 10:05

Witam!

znowu zapowiada się upał :ico_noniewiem:
Antonio już wybył z tatą wiec ja trochę posprzatam domek i poleniuchuję, ostatnio chce mi się leżeć. Nic nie robic tylko leżeć to chyba przez te temperatury i kilka dni mam zapchane uszy i mi w nich dzwoni

Awatar użytkownika
Sabcia

15 lip 2009, 10:06

no jak narazie necik chodzi :-D , a ja dzis w domciu siedze moj synus cos zle sie czuje wiec zostajemy w domku
wczoraj zakupiłam sobie szlafroczek mmmmm taki milusi i gruby w sam raz do szpitala rozmiar xl jak narzie jeszcze sie mieszcze heheheh takze moze starczy do pazdziernika :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”