Nic mi się dzisiaj nie chce. Miałam iść po wyniki do przychodni, ale jest straszny upał. Podjadę wieczorem, jak Piter przyjedzie z pracy i mi odda auto hi hi hi
właśnie taki mam zamiar, myślałam, że po wczorajszym deszczu będzie lepiej, a tu zero poprawyLepiej nie wychodz kochana poczekaj na autko
o noto wielka szkoda,ze nie kupilisciezwlekałam z zakupem wózka i już nie ma tego, który chciałam. Teraz są o 400 pln droższe
Madziu szkoda że nie kupiliście ale nie ma co rozpaczać. Podjedziemy do tej hurtowni i może coś się uda zrzucić cenowozwlekałam z zakupem wózka
ale bym sobie połaziła po plażyzjadłam sobie watę cukrową jak już wracałyśmy z plaży
ja ostatnio też szukałam ale jakoś nie mogłam znaleźć nic ciekawego!!!Kupiłam sobie klapeczki
chociaż jedna jest zadowolona i znalazła to co chciała.klep jest dość blisko od Wrocławia, więc mogę podjechac na miejsce i obejrzeć
zapraszam na wakacje nawet na tydzieńale bym sobie połaziła po plażyi nóżki pomoczyła w zimnym Bałtyku no i watke cukrową też bym zjadła
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość