shiva super, że już jesteś w domku i dzidziuś ma się dobrze
widać wszystko się uspokoiło, bo z leków przepisanych to na podtrzymanie nic nie ma, ale odpoczynek widać wystarczy, super
ja co nieco słyszałam o głaskaniu piersi, że intensywne faktycznie może powodować skurcze, ale delikatne głaskanie brzuszka wydaje mi się jakąś historią z pogłosek przekazywanych między plotkarkami, mnie lekarz w poprzedniej ciąży nigdy nie powiedział, że nie mogę dotykać brzucha, a przecież leżałam i brałam leki na podtrzymanie (była zakaz seksu i właśnie stymulacji brodawek), więc cała ta historia wydaje mi się bezsensem
uleczka170 serdecznie gratuluję syneczka
anusiek ja też myślę, że to właśnie dzidziuś daje znać o sobie, ja też już od dawna czuję ruchy, ale przy kolejnych ciążach, to podobno szybciej idzie, zresztą już wiadomo jakie to uczucie, więc łatwiej zauważyć
a ja wreszcie trafiłam dziś do gina, było super, bo nie było nikogo w kolejce, fajne te wakacje
szkrabik strasznie ruchliwy i ledwo udało się zmierzyć kość udową, bo takie machanie kulaskami było, na szczęście wszystko OK
waga 405g i wg USG mam 20 tygodni i 5 dni ciąży
no i najlepsze, że nie dało się sprawdzić jaka płeć przez te ruchy, lekarz mi mówi, że następnym razem zobaczymy bo nijak nie da się spokojnie zobaczyć, ale jeszcze chwilę pogadaliśmy i przechytrzyliśmy dziubka i na 99% będzie dziewuszka
strasznie się cieszę, tym bardziej, że Wiki też chce mieć siostrę
teraz zacznie się kłopot z mamusią, która pewnie wykupi maciupkie kiecki ze wszystkich sklepów, no i wybór imienia
póki co dobrej nocki, bo właśnie dostaję 40 stopni od tego waru od komputera