Żaba
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

22 lip 2009, 08:59

Cześć dziewczyny! Chciałam was spytać czy nie wiecie może co u edulity i jej małej.
Macie z nią kontakt?

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

22 lip 2009, 09:03

Witam po wczorajszym maratonie!!!!
magduś81, dałam rade jak widac ale dzis czeka mnie dokładnie to samo :ico_noniewiem: z tym ze zaczynam od 11 ale byc moze skoncze jeszcze pozniej, dobrze ze jak jade do domu to mam nawigacje właczona bo tak mi sie oczka wczoraj kleiły ze myslałam ze zasne a tak to ktos do mnie gadał heheheheh :ico_haha_01:
Co do sterylizatora to ja własnie sie zastanawiałam nad tym co ja mam i nad aventem ale w koncu decyzja na tommee bo mi sie strasznie od nich butelki podobaja sa takiegop fajnego kształtu takie słodziutkie no i ja mam elektroniczny bo mikrofala w polsce została.
Mnie dzis o 5rano obudziły skurcze w łydkach myslałam ze sie wsciekne :ico_zly: w obu naraz
Moze Edulitka odezwie sie do nas i napisze co u nich bo ja tez bardzo duzo o nich mysle :ico_noniewiem:
a co do mojej kruszyny to fika mała jak mało kto -łobuz mały heheheh
ok lece pod prysznic zjem sniadanko i znowu do pracki takze do juterka - buziaczki papapa

Awatar użytkownika
bigottka

22 lip 2009, 09:32

Witam również z rana.
Co do Edulity i małej Idki to ja żadnej wiadomości nie mam wiadomości zadnej pisałam do niej sms-a ale mi nie odpisała więc dałam spokój nie będę jej do niczego zmuszać.
magduś81 daj męzowi też wygrać trochę w skrable ;-)
Dobra laseczki ja jadę za chwilkę do miasta na małe zakupy może kupię sobie szlafrok i koszulę nocną do szpitala bo nic nie mam ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

22 lip 2009, 11:11

Witam!

Isia od razu po powrocie daj znac co to za niespodzianka :ico_oczko:

Sabcia moja mała tez fika jak szalona.

Ja nie mam sterylizatora i uwazam,ze to nie potrzebny wydatek. Butelki od czasu do czasu wygotuję i na to samo wychodzi. Najwazniejsze,zeby nie stały długo brudne i już. A poza tym to ja zamierzam długo karmić jak Antonia jeśli malutka bedzie tylko chciała

[ Dodano: 2009-07-22, 11:12 ]
więc dałam spokój
myślę,ze słusznie zrobiłaś. Jak zechce to sama się odezwie, nie ma co jej niepokoić.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 lip 2009, 11:18

Ja nie mam sterylizatora i uwazam,ze to nie potrzebny wydatek.
- dokladnie tak,ja tez butelki od czasu do czasu wygotowywalam i czesto zmienialam smoczki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 lip 2009, 12:06

Czesc babeczki :-D
Ja po spacerku z psem leże i normalnie nie moge wytrzymać. Serce mi wali jak szalone znowu mam ten skok tętna mam 130 ud/m a ciśnienie normalne 116/81. Powiem wam żę to jakiś koszmarek, ginek mówił że tak się może dziać ale ja się przez to bardzo źle czuje :ico_sorki:
Leże i się nie ruszam z łóżka!!!
A co do Edulity to mam nadzieje że się odezwie a tak nie ma co jej niepokoić bo oni sami nie wiedzą w co ręce włożyć. Ja myśle też bardzo często o nich!!!

asika82
4000 - letni staruszek

22 lip 2009, 12:35

tommee bo mi sie strasznie od nich butelki podobaja sa takiegop fajnego kształtu
zgadza się maja ładne kształty ale jednak wygląd w chwili jak juz dzidzia jest to drugorzędna sprawa. Na przykład ja miałm butelkę Aventu na sam poczatek do herbatki ale Antoś jej nie chciał za to Lovi Canpola bardzo chętnie bo mu smoczek odpowiadał. Teraz Lovi musiałm zmienic bo nie produkują większych niż 250ml a to juz za mało dla mojego brzdzaca i kupiłam wczoraj Nuka 300ml ( najwieksza w sklepie) I mu nie pasuje bo inaczej się pije. Tak wiec wyglad to nie wszystko ale od czegoś trzeba zacząć prawda :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-07-22, 12:44 ]
żałuję,ze nie jestem z Łodzi http://allegro.pl/item689672810.html

Awatar użytkownika
bigottka

22 lip 2009, 12:54

No ja odnośnie sterylizatora to dam sobie spokój bo jednak faktycznie niepotrzebny wydatek takie jest moje zdanie ale jak wiecei każda robi co chce ;-)
Ja już kupiła sobie fajny komplecik szlafrok i koszulę super a dużo nawet nie dałam bo bawełniane za 30 zł. Jestem zadowolona jak gwizdek ;-) jak mi się uda to zaraz fotkę wkleję ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

22 lip 2009, 13:30

Bigottka jki słodki komplecik w misie :ico_haha_01:

ja sterylizatora też nie kupuję, początkowo chciałam, ale mi Piotr wybił z głowy :ico_oczko:

jakieś 1,5 godzinki temu wróciłam z firmy, upał na dworze masakryczny, a zapowiadał się pochmurny deszczowy dzień. W frmie poodwiedzałam sobie niektórych znajomych, na wszystkich nie miałam siły i czasu, odwiedziłam tylko tych najbliższych :-)
dowiedziałam się, że kolega z mojego działu zostanie tatusiem i też w październiku :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 lip 2009, 14:55

bigottka, ja tez chce taki,bardzo fajne? U mamy kupilas w L.?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”