Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

23 lip 2009, 10:13

witanko z rana

:ico_tort: za 7 okienko :ico_haha_02:

jeśli chodzi o sterylizator to ja nie kupuję i nie oglądam , bo zamierzam długo karmić piersią i przy Ali też nie kupiłam nawet jednej butelki ani smoczka :ico_oczko:

asika82, ja też pochłaniam ogromne ilości arbuza, ale na noc to niezbyt dobry pomysl , bo póżniej chodziłam często do wc i sie nie wyspałam :ico_placzek:

Sabcia, super ,że wizyta i usg zalatwione , czekamy na wieści :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-07-23, 10:38 ]
zapomniałam wam napisać , że wczoraj siedzieliśmy i dokładnie oglądaliśmy wózki w necie , bo zdecydowana byłam na x landera XA i natrafiłam na model XQ i zachorowałam na niego , wstawiam link , powiedzcie co o nim myślicie

http://www.allegro.pl/item684115291_woz ... mocja.html

Awatar użytkownika
Sabcia

23 lip 2009, 10:53

wiolaw, za 7 okienko :ico_brawa_01:
co do wozka to jak dla mnie moze byc :-D
co do karmienia to ja tez zamierzam karmic z tym ze bede tez duzo chodzic na spacerki takze licze sie z odciaganiem dlatego butelki jak najbardziej
wiolaw, to z czego twoje dziecko herbatki piło ???? jak butelek nie uzywałas

Awatar użytkownika
wiolaw

23 lip 2009, 11:03

Sabcia, na poczatku tylko cycuś był , a potem to z niekapka albo już z kubka normalnie , ona szybko zaczeła jeść łyżeczką i pić z kubka , a smoczka nie chciała wogóle do buzi wiąść

Awatar użytkownika
Sabcia

23 lip 2009, 11:20

wiolaw, a no to chyba ze tak, ja sie licze z tym ze z kapturkami bede musiała zyc za pan brat bo moje suteczki nadal sa wklesłe ale mimo wszystko chce karmvc piersia

[ Dodano: 2009-07-23, 11:24 ]
ok ja mykam juz do pracki - obiadek zrobiony takze jak wroce to bede leniuchowac :ico_brawa_01:
Miłego dzionka

[ Dodano: 2009-07-23, 11:25 ]
wiolaw, a tak apropo ciekawe ktora z nas pierwsza pojdzie skoro termin mamy tak samo hehehe

asika82
4000 - letni staruszek

23 lip 2009, 11:57

Wiola dla mnie ten wózek nie za bardzo tzn to siedzisko.

Sabcia spacerki nie przeszkadzają przecież w karmieniu, zawsze z cyckiem przecież na spacer idziesz :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
edulita

23 lip 2009, 12:22

Witam dziewczynki niestety nie mam czasu nawet na podczytywanie, wpadłam na moment powiedzieć wam kochane cioteczki że choć stan Idy nadal cięzki to walczy maluszek mój kochany i już od wczoraj dostaje po 3-4 ml mleczka mamusinego i nie ma narazie zalegań :ico_brawa_01: Wczoraj mogłam ją znowu dotknąć już trzeci raz dostałam pozwolenie aby włozyć dłoń do inkubatora. Iduś ma juz tydzień i 5 dni a z każdym dniem wydaje mi się że przybiera na wadze choć ile teraz waży to nikt nie wie bo nie wyciągają jej z inkubatora i nie ważą ale na moje oko zaokrągliła się tu i ówdzie
Pozdrawiam was mamuśki kuljcie się dzielnie do wyznaczonych terminów, jak tylko będe miała chwilkę to będe zaglądała. Dziękuje za troske i pamięć :ico_sorki:

Katka
Wodzu
Wodzu

23 lip 2009, 13:35

Hej

Mam do sprzedania nieużywane ciuszki

http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 59#4980059

Zapraszam :ico_haha_02:

[ Dodano: 2009-07-23, 13:38 ]
edulitko trzymam kciuki za Twoją Córenkę Idkę :ico_buziaczki_big:

Jak moja Aurelcia leżała teraz w szpitalu to obok niej były 2 inkubatorki z wczesniaczkami.
Dziewczynka 1600 g i chłopczyk 1200 g. Takie malizny kochane.Oba dzidziusie były bardzo silne, pieknie jadły, przybierały na wadze. Mimo tego, ze były takie malusie umiały glośno zapłakać i przebierały w inkubatorach rączkami i nóżkami. Widac było, ze chcą życ, ze sie nie poddadza.

Z Twoją córusią bedzie to samo !
Maleńka przybierze na wadze i przetrwa wszystko co najgorsze !!!

Modlę sie o zdrówko dla niej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

23 lip 2009, 13:40

Edulita cieszę się, że się odezwałaś i cieszę się, że z Idunią coraz lepiej i że choć na chwilę możesz ją dotknąć. Będzie dobrze, zobaczysz. Idunia już pokazała wszystkim, że jest silną dziewczynką, a będzie jeszcze silniejsza i będzie cudownym, zdrowym dzieckiem przynoszącym Wam radość każdego dnia. :-)

wiolaw mnie osobiście z tych dwóch modeli bardziej podoba się XA, ja jednak zdecydowałam się i już zamówiłam :-D X3, bo chciałam wózek z dużymi kołami. W ogóle to x-landery są fajne i nie tylko te, bo teraz jest mnóstwo wózków i trudno się zdecydować i dlatego żeby już nie mieszać sobie w głowie zamówiłam pierwszy, który mi się spodobał :ico_oczko:

odebrałam dziś wyniki z badań i są rewelacyjne :ico_brawa_01: , widocznie przez ostatni stan zapalny tamte wyszły kiepskie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
wiolaw

23 lip 2009, 15:35

jestem już po spacerku i przepysznych naleśniczkach z owocami mniam ,mniam

edulita, bardzo się cieszę ,że Idunia coraz silniejsza i już niebawem będziecie w domku .....dużo si dla ciebie kochana :ico_haha_02:

asika82, właśnie to siedzisko mnie tylko zastanawia , dlatego musze udać się gdzieś do sklepu i obejrzeć na żywo i dopiero wtedy podejmę decyzję :ico_haha_02:

Sabcia, ja Alę urodziłam przed terminem 6 dni , więc i teraz tak może być , a u ciebie jak bylo za pierwszym razem?

lecę się troszkę położyć i nockę może odespać :ico_spanko:

[ Dodano: 2009-07-23, 17:01 ]
jestem już po drzemce
synus mi w brzuchu bombarduje, jemu też jest gorąco , a córcia wyciąga znowu a spacer a ja nie mam siły na szwendaczkę w taki skwar :ico_noniewiem:

za godzinkę mąż wróci z pracy i zabierze ja na basen , to już nie będzie się nudziła :ico_oczko:

ale tu pusteczki dziś

Awatar użytkownika
Sabcia

23 lip 2009, 17:20

edulita, bardzo sie ciesze ze do nas zagladasz a malenka napewno cos urosła i przybrała ja w nia wierze my baby jestesmy nie do zdarcia - czekamy tutaj na was z utesknieniem
wiolaw, moj synek był po terminie tydzien :ico_noniewiem:
asika82, moze i ide z cyckiem ale do tego jeszcze kapturki hmmmm no nie wiem zobacze jeszcze jak to bedzie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”