BadGirll, współczuję Ci bardzo, bo też to przerabiałam, najgorszemu wrogowi nie życzę grzybicy. Natomiast tantum rosa kup i podmywaj się do momentu skońzcenia miesiączki, potem pędem do lekarza, po dobry lek, i dawkę podtrzymującą koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zaprzyjaźnij się z probiotykami, polecam ci floragyn, drogie ale bardzo skuteczny probiotyk z witaminą C.dobry jest też provag. stosowałam długo lacibios femina, ale tylko wywaliłam pieniądze w błoto, bo nic nie pomógł. raz w miesiącu stosuj probiotyk. Ja sdobie dzielę opakowanie na pół, 5 dni przed miesiączką 5 tabletek i kolejne 5 po zakończeniu miesiączki. jedz dużo witaminy C, kefirów, jogurtów. Nie łykaj tabletek z drożdżami, unikaj pączków i drożdżówek, oczywiście bez przesady, możesz od czasu do czasu chapnąć
ja mordowałam się z tym do momentu jak lekarka przepisała mi lek robiony. wszytskie gotowe farmaceutyki nie działały. Niesttey nie wiem z czego to było. Stosowałam przez 14 dni. potem raz na tydzień. Najpierw niech lekarz zrobi Ci wymaz, bo możesz mieć i grzyba i bakterię. koniecznie wymaz a później leczenie. Nie martw się to jest do wyleczenia. A tymczasem tantum rosa.
dla ciekawostki czytałam wypowiedź dziewczyny która wyleczyła się czosnkiem. Ale nie jadła go. wkłądała sobie do pochwy. zawijała w gazę i wkłądała przez jakiś czas od tamtej pory jest wyzwolona.
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!