Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

24 lip 2009, 20:30

magduś81, ja też się uczę ale jakoś mi nie wychodzi. Jestem w domu od 3 godzin i już nie chce mi się tutaj siedzieć mam dosyć mojego P. tylko non stop mnie denerwuje :-/ mam nadzieję że później to się zmieni :ico_placzek:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

24 lip 2009, 20:45

bigottka tu cię znalazłam :-D nieładnie tak na ploteczki nie zajrzeć :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

25 lip 2009, 04:57

Witam Ciężaróweczki :-D
Pół godziny temu Piotr wyjechał do Gdyni, a ja nie mogę zasnąć i już śmigam na forum :ico_oczko: Nawet zjadłam bardzo wczesne śniadanko. Zosia też już nie śpi i kopie mamę mocno :ico_brawa_01:

Magduś81 uważaj kochana na siebie, całe szczęście, że chłopaki dają znać, bo inaczej to mogłabyś się nieźle stresować. Z nimi na pewno wszystko w porządku, wody płodowe wszystko zamortyzują :-)

Sabcia ja od jakiegoś czasu mam niechęć do prowadzenia auta. W ogóle jak długo nie jeżdżę, to trochę trwa zanim na nowo się przekonam do bycia kierowcą, szczególnie po tym wpadku mojej bratowej z bratankiem i kilku przyjaciół :ico_placzek: ale pewnie to się zmieni jak się Zosia urodzi, bo przecież nie będę o wszystko prosić P i czekać np. jak wróci z pracy.

Wyobraźcie sobie, że teściówka chyba tochę zaczęła się o mnie martwić :ico_szoking: Wczoraj Piotr był u niej i mówił o wyjeździe do Gdyni, a ta się zaczęła wypytywać czy ja dam rad, czy auto ma klimatyzację, czy to nie za długa droga dla mnie. A jak powiedział, że jedzie sam, to powiedziała: aha, to dobrze. :-) Może jeszcze będą z niej ludzie :-D

A tak w ogóle to stawiam ogromnego :ico_tort: za 28 tydzień :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-07-25, 04:59 ]
Sabcia, wiolaw u Was chyba dziś wskoczy na 27, więc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 lip 2009, 05:32

WItam :-D
A myślałam że to tylko ja nie śpie, dzisiaj chyba jakaś dziwna noc była bo od godziny spać nie moge, chłopaki buszują po brzuchu i spać mi nie dają i tak postanowiłam sobie pośmigać na forum :ico_oczko:
Magda33, ale z nas poranne ptaszki hihi ja pewnie pójde z psem na spacer bo nikogo nie ma na dworze to spokojnie się przejde a potem może sobie jeszcze pośpie po południu!!
teściówka chyba tochę zaczęła się o mnie martwić
to bardzo pozytywny objaw :ico_brawa_01: miejmy nadzieje ze jakoś się dogadacie w końcu to babcia Zosi, zmięknie napewno bo będzie chciała być koło malutkiej!!!
za 28 tydzień
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale ten czas leci :ico_brawa_01: za 28 tydzień!!!

Awatar użytkownika
Magda33

25 lip 2009, 05:51

ooo, Ty też nie śpisz Madziu? chyba coś jest w powietrzu we Wrocławiu hi hi hi
ale ten czas leci
oj leci, leci - jeszcze trochę i październik :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-07-25, 05:56 ]
Magduś81 nie orientujesz się czy w ciąży można brać bioparox? Lekarka mi wczoraj przepisała, ale na ulotce jest napisane" ograniczone doświadczenia ze stosowaniem leku w okresie ciąży" :ico_olaboga: Boję się zaszkodzić małej, ale chyba na razie się wstrzymam, bo mam go wziąć gdyby inne leki (dozowlone w ciąży) nie pomogły, a widzę, że pomagają, bo gardło już nie boli i już nie kaszlę, został tylko katar :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 lip 2009, 06:06

chyba coś jest w powietrzu we Wrocławiu hi hi hi
no chyba tak :-D
czy w ciąży można brać bioparox
ja brałam w pierwszym trymestrze bioparox na zapalnie gardła, z tego co się orjentuje to on e jest z tej serii antybiotyków A czyli bezpieczne dla kobiet w ciąży!!! Zaraz znajde tą stronke to ci podeśle linka bo j ajak miałam brac to też szukałam coś więcej na ten temat!!!

[ Dodano: 2009-07-25, 06:14 ]
W sumie nie znalazłam nic na temat tego że to jest antybiotyk z serii A ale napewno nie przenika do krwi a jego stosowanie pomaga z szybkim uporaniem się z infekcją gardła!!!

[ Dodano: 2009-07-25, 06:51 ]
Ide się położyc spać jeszcze bo jak mi sie nie chciało to teraz oczy mi się kleją :-D
Miłego dnia babeczki!!!!

Awatar użytkownika
Magda33

25 lip 2009, 08:38

to jest antybiotyk z serii A ale napewno nie przenika do krwi a jego stosowanie pomaga z szybkim uporaniem się z infekcją gardła!!!
dziękuję Tobie bardzo :-)

ja też sięjeszcze zdrzemnęłam, ale krótko, bo Piotr dzwonił i mnie obudził :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Sabcia

25 lip 2009, 08:52

Witam ranne ptaszynki !!!! co w tym Wrocławiu sie dzieje ze tak wczesnie wstajecie hmmm?
A ja wczoraj na małych zakupach byłam i wkleje wam zaraz zdjecia kupiłam kurteczke dla małej i czapunie z rekawiczkami a dla siebie biustonosz dla karmiacej ale nosze go juz teraz bo jest naprawde super i bardzo wygodny
za 27 tydz :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Magda33, za 28 tydz :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Magda33

25 lip 2009, 08:58

co w tym Wrocławiu sie dzieje ze tak wczesnie wstajecie hmmm?
tak się właśnie zastanawiamy czy to powietrze czy coś innego :ico_oczko:

Sabcia to czekamy na fotki. Wczoraj chciałam kupić body z napisem Córeczka Tatusia, ale było tylko jedno i to ogromne :ico_placzek: Jednak pani powiedziała, że jeszcze będą :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sabcia

25 lip 2009, 09:10

to tył kurteczki z łapkami misia :-D
Obrazek
to przód jak widac - kapturek z uszkami :-D
Obrazek
a to czapusia i rekawiczki :ico_brawa_01:
Obrazek
mam nadzieje ze wam sie podoba bo mi bardzo :-D

[ Dodano: 2009-07-25, 09:12 ]