Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

25 lip 2009, 09:20

Witam się i ja ;-)
Magda33, :ico_brawa_01: za 28 tydzień :ico_brawa_01:
Sabcia, :ico_brawa_01: za 27 tydzień :ico_brawa_01:
Ale ten czas leci teraz strasznie ;-)
Sabcia, super kurteczka i czapeczka z rękawiczkami słodziutkie ;-) To masz fajnie że kopiłaś sobie biustonosz bo ja już od dawna nie mogę dostać dobrego na mnie a co dopiero dla matek karmiących to wszystkie są za małe i to dużo za małe :-/
Magda33, magduś81, wy cholery jedne a co Wy spać nie możecie co ;-) Ja powiem szczerze że też dzisiejszą noc kiepsko przespałam ale nie jest tak źle.
Miłego dnia kobiety i do usłyszenia później ;-)

[ Dodano: 2009-07-25, 09:21 ]
:ico_tort: stawiam za 400 setną stronę ;-)

Awatar użytkownika
Sabcia

25 lip 2009, 09:30

bigottka, ja tez nie moge dostac dla siebie cycnika ten jest miekki bardziej podchodzi pod sportowy i do niego było dodane przedłuzka ktora juz jest w uzyciu a to najwiekszy rozmiar jaki dostałam - mysle ze w polsce takich nie ma chociaz na allegro cos takiego widziałam i dobre jest to ze pod biustem jest fajna gruba guma i nic mi sie nie wzyna - no ale o takim konkretnie podtrzymujacym to moge pomarzyc ale ten jest ok jestem zadowolona

[ Dodano: 2009-07-25, 09:32 ]
A i zapomniałam kogos opierniczyc a kogo????? Ciebie Magdus - ty głuptasie kto ci kazał na ten balkon wyłazic :ico_zly: maz wprawdzie nie wie ale ja sie pofatyguje za tydzien do ciebie i ci pupe wytrzaskam - a bede z soboty na niedziele przejezdzac przez Wrocław takze uwazaj :-D

Awatar użytkownika
bigottka

25 lip 2009, 09:47

Sabcia, no ale chociaż dostałaś stanik wygodny ja jak na razie gnieżdżę się w starym który jest już trochę za mały a w babciowym to ja chodzić nie mam zamiaru :ico_nienie: :ico_nienie: bo one są jak dla mnie bardzo niewygodne.

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

25 lip 2009, 09:53

Sabcia słodziutkie te rzeczy dla maluszka :-)

[ Dodano: 2009-07-25, 09:55 ]
Bigottka ja bym spała dłużej, ale mnie mój P obudził i już potem nie mogłam usąć, dopiero około 7.30 mi się udało. Zaraz wychodzę z domu na zakupki. Oczywiście małe, bo została mi tylko komunikacja miejska, więc nie ma co przesadzać :-)

asika82
4000 - letni staruszek

25 lip 2009, 10:19

Witam i ja !

Sabcia śliczny komplecik :ico_brawa_01: Ja wczoraj tez kupiłam stanik do karmienia z Naturany i jest super tez juz w nim chodzę :ico_oczko: a dla mnie nie ma problemu z dobraniem bo mam 75 d

Awatar użytkownika
Sabcia

25 lip 2009, 10:25

asika82, hahahah 75D to ja miałam przed ciaza heheheh oj uroki ciazy
bigottka, jak dla mnie to nawet babcinowy mogłby byc chyba lepsze to niz za mały

Awatar użytkownika
Magda33

25 lip 2009, 14:21

Właśnie wróciłam z zakupów, wściekła jak osa jestem. Siedziałam sobizłe na przystanku na ławce, przylazł jakiś pijak i zaczął palić. Mógłby sobie palić, ale on bezczelnie zaczął dymić prosto na mnie. Zwróciłam mu więc uwagę, a ten dziad zaczął mi ubliżać. Niedość, że mnie wyzwał, to jeszcze mi groził. Dopiero jak zaczęłam dzwonić na policję, to zwiał. Jednak zapamiętałam go sobie i wiem, że mieszka niedaleko. Zadzwoniłam do Piotra i powiedział, że mu obije ryło :ico_brawa_01: Nienawidzę takich gamoni, szczególnie tych co piją jakieś wynalazki i potem i palemka odbija :ico_olaboga: Stał najpierw przede mną w sklepie i wiem co za "rarytas" kupował :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 lip 2009, 14:25

WIdze że już 400 setek zaliczamy :ico_brawa_01:
Sabcia, słodziutkie te ciuszki :-D u nas narazie słabo z takimi ciuszkami bo powinny się pojawić dopiero pod koniec sierpnia, ja się zastanawiam jakie kupić kombinezonki na jesień?? Doradzcie coś mamusie :ico_oczko:
wy cholery jedne a co Wy spać nie możecie co
chyba we Wro taka aura dzisiaj była paskudna że spać się nie dało. Ja poszłam spać tak jak pisałam i spałam do 8.30 ale też takim pół snem. Zaraz zjem obiadek i może uda mi się znowu przespać troszke, bo mój Kubuś pojachał na meczyk. Chciałam jechac na powietrzu posiedzieć to u nas pada :ico_sorki:
stanik do karmienia z Naturany
ile taki staniczek kosztuje???
i czy wogóle warto kupować do karmienia?? Ja też mam 75 D więc chyba problemów nie będe mieć z zakupem!!!
ty głuptasie kto ci kazał na ten balkon wyłazic
głupia jak but jestem :ico_olaboga: ale dzisiaj troszke lepiej z kręgosłupem także nic poważnego się nie stało na całe moje głupie szczęście!!!

[ Dodano: 2009-07-25, 14:28 ]
Niedość, że mnie wyzwał, to jeszcze mi groził
Boże Madziulka dobrze że nic ci się nie stało. Niestety pełno łobuzów chodzi po naszej cudownej ziemi i trzeba bardzo uważać!!!

Awatar użytkownika
bigottka

25 lip 2009, 14:32

hahahah 75D to ja miałam przed ciaza heheheh oj uroki ciazy
to tak samo jak ja sprzed ciąży ;-) a teraz to mi normalnie wskoczyło na F :-/ masakra ze stanikiem teraz jest :-/

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 lip 2009, 14:38

masakra ze stanikiem teraz jest
ale najważniejsze że cycki są duże :-D mąż sie pewnie cieszy hihi

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”