Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 lip 2009, 10:56

dziewczyny stawiam za rozpoczety 5 miesiac,kurcze jak ten czas pedzi :ico_szoking: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2009, 12:22

:ico_tort: ja bym chetnie taki zjadla :ico_oczko:
my sie dzis wybieramy na rozpoczecie jarmarku dominikanskiego :-)

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

25 lip 2009, 13:22

dołączam się do świętowania z okazji 5 miesiąca :-D pozdrowionka :-D
u mnie dziś goście, teściowie. także kręcę się po chałupce i sprzątam, druga połówka na zakupach :ico_haha_02:
nie mam coś tylko dziś humoru i czemu ... nie wiem. męczą mnie te humory ciążowe. i nie wiem jak się przed nimi ustrzec. i nie zgadzam się, że ciąża to najlepszy okres żeby sobie marudzić. lepiej jakbyśmy chodziły szczęśliwe i cały czas uśmiechnięte... . a my jeszcze popłakać sobie potrafimy. dla mnie to katastrofa.
i w taki dzień jak dziś papieroska bym sobie zapaliła. drinka dobrego zrobiła... . a tu nic na pocieszenie. nawet dzidzia dalej nie drgnie na tyle mocno aby ją poczuć.... :ico_placzek:
wezmę się może dalej za robotę to mi się polepszy...
miłej soboty dla Was :ico_ciezarowka:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

25 lip 2009, 14:20

nie drgnie na tyle mocno aby ją poczuć.... :ico_placzek:
jeszcze się na skacze i da ci w kość

ja już mam dość 2 dzień siedzę sama z nudów ryczeć mi się chce, mąż pomaga dla brata na polu i w du... mnie ma, jeszcze wymyślił że jutro pojedzie, no niech tylko spróbuje to walizkę mu spakuje :ico_zly: , nawet buzi nie mam do kogo otworzyć :ico_placzek:

jeszcze dzisiaj w nocy wstałam o 12 i dopiero o 3 zasnęłam nie wiem czemu ale mi się spać nie chciało chyba dlatego że leże nic nie robię i zmęczona nie jestem :ico_zly:

[ Dodano: 2009-07-25, 14:21 ]
dziecko chyba mi żołądek popchało do góry bo zgage mam często i prawie po wszystkim, myślałam że to później przyjdzie a nie już teraz :ico_wstydzioch:

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

25 lip 2009, 15:17

anetka607 współczuję zgagi. ja co prawda nie wiem jeszcze jak to smakuje..., nigdy nie miałam, ale słyszałam, że fajna zgaga to nie jest!!! może są jakieś sposoby na zgagę.... ?
...
szperałam dziś w internecie i oglądałam łóżeczka. to, które mi się najbardziej spodobało i wizualnie i funkcjonalnie niestety jest za duże na nasz skąpy metraż... . niestety. pech, pech
...
wysokie bardzo są ceny wózeczków. myślałam, że do 1.200 to na luzie kupi się wózeczek. a tu lipa. od 1.200 to ceny się zaczynają... chcę od razu taki z fotelikiem samochodowym i najchętniej na pompowanych kółkach, ale te to kosztują jeszcze więcej...
koszmar jakiś.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 lip 2009, 16:17

my sie dzis wybieramy na rozpoczecie jarmarku dominikanskiego
- zazdroszcze,ja od kilku lat bylam zawsze a teraz dooopa :ico_zly:
a tu nic na pocieszenie
- koktajl owocowy,ptasie mleczko i lody - same pysznosci :-D
mąż pomaga dla brata na polu i w du... mnie ma
- skad ja to zanm,moja siostra ma to samo,ma meza gospodarza,takiego prawdziwego z powolania,piekne gospodarstwo ma i totalny brak czasu dla rodziny :ico_olaboga:

meg, a na jakie wozki patrzylas?

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2009, 18:58

Witajcie w sobotnie popołudnie :-)
Dziś wyrwałam się na kilka godzin z mojego więzienia :ico_oczko: Mąż zabrał mnie do teściów na działkę, i tam poleżałam sobie w cieniu pod drzewkiem z książeczką w rączce. Na obiadek skrzydełka i kiełbaski z grilla - miodzio :ico_brawa_01: Dotleniłam się, bo te 4 tygodnie non stop w domu - źle na mnie wpływają. Dzidzi też się podobało, bo przez godzinę ostro kopała :-D
Zauważyłam, że jest coraz silniejsza. Wczoraj jak zaczęła kopać - tak od 1 w nocy to waliła niestrudzenie do 2. Na szczęście nad ranem była łaskawa (najbardziej daje mi w kość tak między 5 a 6). Tak więc dziś pozwoliła mi pospać prawie do 11 :ico_wstydzioch:
Ale mimo wszystko to fajne uczucie, wiedzieć, że jest blisko :-)

iw_rybka, gratulacje 5 okienka :ico_brawa_01:

anetka607, współczuję Ci zgagi. Ja na szczęście jeszcze nie mam, oby się bez niej obyło.

dorotaczekolada, udanej zabawy na jarmarku :-D

meg, humory przejdą z czasem, nie martw się. Chociaż w ciąży możemy sobie pozwolić na odrobinę słabości, bo potem jak dzidzia będzie na świecie, znowu musimy być twarde. Tak więc jak chce mi się płakać, to płaczę, dzięki temu czuję się lepiej.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 lip 2009, 19:32

najbardziej daje mi w kość tak między 5 a 6
- to moja ostatnio tak kopie,az sie boje,bo dzieci takie upodobania jakie w brzusiu maja,to potem przenosza na zycie poza :ico_oczko:

Super,ze sie dotlenilas,ja sie staram codziennie spacerowac,zeby dzidzie dotlenic :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2009, 22:08

iw_rybka, u mnie spacery odpadają, dlatego tym bardziej się cieszę z tego wypadu. Teraz mam powietrza na kilka dni :ico_oczko:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2009, 09:37

dorotaczekolada napisał/a:
my sie dzis wybieramy na rozpoczecie jarmarku dominikanskiego
- zazdroszcze,ja od kilku lat bylam zawsze a teraz dooopa
nie martw sie nic nie stracilas... wtym roku totalna porazka. brak fajerwerkow,nieznane denne zespoly,stoiska jak zwykle drogie i nieprzydatne :ico_noniewiem:
no i pada.........

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”