Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lip 2009, 22:12

eve widzę że z Twoją córcią wszytsko ok :ico_brawa_01:
moja Hania jest potwornie ruchliwa,szaleje cały czas,spada z łózka ,uderza gółówką bardzo często.zawsze dzowniłam do pediatry,a ona powtarzała że jesli źrenice ok,jesli dziecko chodzi normalnie a nie jak "pijane" i najwaznijesze jesli nie straciło przytomności i nie wymiotuje to prawdopodobnie na guzie się skończy.trzeba poobserwować 2h po upadku.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 lip 2009, 18:49

mielismy identyczny przypadek,tzn. maya jak miala jakis rok i 2 mce wypadla ze spacerowki i walnela tylem glowy o beton :ico_placzek: (Maya nie znosila jezdzic w wozku i doslownie w kilka sekund potrafila sie z niego wydostac :ico_olaboga: nie pytajcie jak bo nie wiem jak do tego doszlo..szlismy spacerem,ja moj A. i moja siostra a ta wstala jakos i chyba chciala wyjsc :ico_noniewiem: ...i wlasnie slyszac opinie ze nie powinno dziecko zasnac (a wracalismy autem)to jej pilnowalismy a ta zmeczona na maxa przysnela...tak sie balam ale szczesliwie dobrze sie skonczylo,dobrze wiedziec ze nie do konca to wstrzymywanie od zasniecia jest dobre :ico_noniewiem:

Wróć do „Zdrowie dziecka”