izuś_85, stronka mi sie podoba, a co do tego brzucholka to nie wiem. Musialabym sie zastanowic, czy chce koniecznie ogladac po porodzie moj wielki baniak Nie no zartuje, nie wiem.
A teraz jest fajnie, rozumiem, ze dziewuszki beda mialy rozowe tlo?
acha... tylko jak masz nick pod spodem urodzila to juz moze sie tak trzymaj, bo tagar jest taka "zachlapana". Zrob tez ja jak malutka i Beate
to moja mala sugestia
Renia0601, wiem, ale wpisałam "nasze sierpniowe" lipcówki... były z nami cały czas w temacie sierpnia, zagladały codziennie więc czuję się zobowiązana je wpisać bo ich maluszki są tak samo "nasze"
spójrz na 1 stronke tego wątku- one tu są od początku tak samo jak Ty
Mnie sie podoba twoja stronka nie będę sie czepiać....jak bedziesz miec ochotę to cos upiększysz
Ja tez miałam dziś iść na badanie krwi, ale dopiero odespałam wczorajszą noc i wstałam o 9.00 no i musiałam sie najeść, więc mowy nie było o badaniu
Pójdę jutro co się będę spieszyć, skoro niunia nie ma zamiaru wychodzić
W piątek powinnam iść do kontroli z wynikami i wogóle...a mó j lekarz dalej na zwolnieniiu
A u tej co byłam to dziękuję bardzo nie mam zamiaru siedzieć znowu do 22.00
No bo... no bo tak nudno na tym watku, nic tylko piszemy smuty o jakis skurczach, rodzeniach itp tak jakby juz nie bylo nic innego a jest jeszcze... KISIEL^^
megi5566, no jakoś tak wyszło, ze sobie teraz narzekamy
ale to chyba dlatego ze każda z nas już ma dość wielkiego balona pod bluzką i każda już by chciała poprzytulać swojego bąbelka
a kisiel chętnie ale tak trudno sobie wyobrazić jak w tym kiślu powalczyć z takim brzuchem
[ Dodano: 2009-07-29, 10:10 ] mariquita,
może ona troszke nieśmiała jest nie chciała być pierwsza, teraz moze coś ruszy w sumie jeszcze nie sierpień