Dzien dobry :) ja na chwilke, bo musze sprzatac - wrocilysmy do mojego M :D mieszkanie niby idealnie wysprzatane, ale lazienka nie - zacieki na plytkach, kibelek i umywalka brudnawa, zacieki na lustrze :D no i chodze sprzatacm i robie pranie :P ale brakowalo mi tego
Wiola dzieki za te nogi ;) ale powiem Ci,ze ja zawsze twierdzilam,ze to najladniejsza czesc mojego ciala, az tu ostatnio chce kupic z mama sukienke na slub a ona mi mowi,ze nie moge miec krotkiej bo moje nogi wcale nie sa takie ladne zeby krotka ubierac

no rozwalila mnie!Juz raz jak bylam mala to mi powiedziala,ze sa krzywe i ze mi nie kupi krotkiej spodniczki - moze to sposob na to zeby nie kupowac,ale mnie zabolalo i kilka lat mi moj M wmawial ze sa piekne i w koncu uwierzylam a tu znowu taki tekst!! No i teraz juz zupelnie nie wiem jaka sukienke mam miec - wczoraj bylysmy z mama na zakupach - ona kupila sobie cudna sukienke,ale cena nas zwalila z nog - same ja namowilysmy,ze skoro ma kase to niech kupuje bo to jedyna taka okazja ze moze zaszalec - zaplacila za nia 990zl, ale jest najpiekniejsza suknia wieczorowa jaka widzialam na zywo naprawde!!! :) Do tego buty, torebka, bizuteria, moja siostra kupila sukienke, tez droga w sumie jak na kawalek materialu - za 350zl

i buty - a tylko ja i Nina wrocilysmy z niczym

ani nawet malej bluzeczki, sukieneczki, bucikow, nic! I dalej szukamy

((
Ja poki co koncze,bo mala marudzi - idziemy jesc obiadek :) Milego dnia!
[ Dodano: 2009-08-02, 15:59 ]
Dziewczyny macie jakies opinie o tej parasolce?
http://www.familyshop.com.pl/towar.php? ... 5&id_kol=6
Podoba mnie sie :D a do tego :P "Fizz Silver Cross - tylko 4,9 kg. Klasa dla wybrednych - Catherine Zeta Jones, Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman, Jennifer Lopez i wiele innych sław ufa tylko tym wózkom." ;) Podobny do Maclarena na ktorego mnie nie stac - bo 1200zl za parasolke to hardcore :) i najbardziej podoba mi sie kolor Marshmallow :D co prawda nazwa Eclipse bardziej mi przypada do gustu ;) i z boku czarny ladniejszy,ale mniej praktyczny - nagrzeje sie na sloncu nie?
[ Dodano: 2009-08-02, 16:01 ]
Znalazlam strone gdzie w promocji jest za 289zl!! i wysylka GRATIS :D