Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2009, 12:26

dzien dobry :-)
ostatnie 3 dni mielismy przeplanowane, a dzisiaj sie obijamy :-D tylko na jakis dlugi spacer sie wybierzemy, pozniejszym popoludniem jakas obiadokolacje ugotuje i to by bylo na tyle :-)
za to jutro chyba wybierzemy sie do Lubeki na 2 dni, bo mamy klucze do mieszkania siostry A. (sama jest teraz na urlopie), to ladne miasto z uroczymi starymi kamienicami, nad rzeka, jest co pozwiedzac, mozna sie na male zakupy wybrac...

leona, brzunio slicznie zaokraglony :ico_brawa_01:
ja juz tez mojego nie moge wciagnac :-D czekam teraz z utesknieniem na ruchy maluszka :ico_sorki:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sie 2009, 13:43

Witam.
Ja weekend spędzam wyjątkowo leniwie.wczoraj tylko pojechałam z mężulkiem na zakupy, a popołudniu wpadła moja mama z siostrą.A tak poza tym to nic ciekawego się nie wydarzyło. :ico_spanko:

Jestem tylko coraz bardziej przerażona jutrzejszą wizytą u dentysty.Nie zdziwiłabym się jakby ten mój ząb kwalifikował się do leczenia kanałowego bo po wypadnieciu plomby dziura jest w nim ogromna, a przecież i tak w czasie ciaży nie zrobie kanałowego bo potrzebne jest zdjęcie RTG.Nie mam zamiaru naświetlać dziecka :ico_nienie: .Mam nadzieję że jakoś to będzie,zwłaszcza że cała wizyta odbedzie sie bez jakiegokolwiek znieczulenia :553:

Leona,jaki masz śliczniuteńki ten brzusio.Już się ładnie zaokrągliło to mieszkanko twojego malucha. :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2009, 14:44

.Nie zdziwiłabym się jakby ten mój ząb kwalifikował się do leczenia kanałowego bo po wypadnieciu plomby dziura jest w nim ogromna, a przecież i tak w czasie ciaży nie zrobie kanałowego bo potrzebne jest zdjęcie RTG.
ja w Polsce jak bylam, mialam leczone wszystkie zeby kanalowo i obylo sie bez przeswietlenia
tylko jednego nie mogla mi zrobic bo kanaly byly juz kiedys wypelnione no i teraz potrzebne by bylo zdjecie :ico_noniewiem:
takze wypelnila mi tylko lekarstwem, na pare miesiecy powinno wystarczyc :ico_oczko:
zwłaszcza że cała wizyta odbedzie sie bez jakiegokolwiek znieczulenia
a dlaczego?? jak bez znieczulenia chyba bym padla :ico_chory: :ico_chory:

dzieki za pochwaly brzuszka :-D :ico_sorki: :ico_sorki:
jakos wyjatkowo fotogeniczny jest :ico_haha_01: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sie 2009, 15:43

ja w Polsce jak bylam, mialam leczone wszystkie zeby kanalowo i obylo sie bez przeswietlenia
tylko jednego nie mogla mi zrobic bo kanaly byly juz kiedys wypelnione no i teraz potrzebne by bylo zdjecie :ico_noniewiem:
no ja tego zęba nie miałam na 100% robionego kanałowo.Jutro się z resztą okaze co mi dentystka wymyśli.Znieczulenia jeszcze nigdy nie bralam,więc teraz skoro jestem w ciaży też wolę nie brać.Trochę się umęczę najwyzej.Jeśli chodzi jednak o zęby to mam raczej wysoki próg bólu.
dzieki za pochwaly brzuszka :-D :ico_sorki: :ico_sorki:
jakos wyjatkowo fotogeniczny jest :ico_haha_01: :ico_oczko: :ico_oczko:
No brzuszek zgrabniutki,typowo ciążowy :-D

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2009, 16:22

Jeśli chodzi jednak o zęby to mam raczej wysoki próg bólu.
to podziwiam :ico_brawa_01: :ico_sorki:
ja to lekki bol poczuje i umieram :ico_chory: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sie 2009, 16:28

to podziwiam :ico_brawa_01: :ico_sorki:
ja to lekki bol poczuje i umieram :ico_chory: :ico_haha_01:
Co nie zmienia wcale faktu ze i tak się boję,bo to jednak nic przyjemnego.Jak zobaczyłam tą dziurę w tym zębie to ciarki mi przeszly na myśl co to będzie u dentysty,az dziwne ze on mnie nie boli. (z czego się jednak cieszę) No nic jutro o 13 wybije sądna godzina.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2009, 16:38

geheimnis, mam nadzieje ze obedzie sie bez bolu :ico_sorki:

ja bylam przerazona jak mialam ostatnio wyrywac osemke :ico_chory:
ale nic mnie nie bolalo ani w trakcie ani pozniej jak znieczulenie puscilo :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

02 sie 2009, 17:58

akos wyjatkowo fotogeniczny jest
- sliczny jest :ico_brawa_01:

geheimnis, w ciazy daja inne znieczulenie :-D

Helen, to milego wyjazdu :ico_brawa_01:

U nas fajnie,zrobilam pyszne ciasto ze sliwkami,kompociki z wisienek i sliwek i ogarnelam chatynke,dzis milo bo byla moja przyjaciolka i spedzilismy wesoly dzien.Teraz lipa,bo pojechala i mezus na nocke zaraz wychodzi :ico_olaboga:

A wogole to upal u nas,ze hej :ico_szoking:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2009, 18:04

iw_rybka, poczestuj ciastem :ico_sorki: :ico_sorki:

u nas caly dzien duchota :ico_noniewiem:
slonca nie ma a na termometrze 25st :ico_noniewiem:

my wlasnie zjedlismy porcje lodow i lezymy przed tv :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

02 sie 2009, 19:13

leona, juz wysylam po kabelku........>>>>>>>>>>smacznego :-D

A ja zaraz oszaleje,moje dziecko wyjelo z szafy swoja stara ciuchcie i brzeczy nia i brzeczy,ta sama melodia w kolko...aaaaaaaaaaaaaa :ico_zly:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”