Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

02 sie 2009, 11:05

Witam w niedzielę :-)
dziś nawet spałam w nocy, obudziłam się na chwilkę około 3-ej, ale szybciutko zasnęłam.
Ejustysia niezłe efekty osiągnęłaś przez 2 miesiące, a rzeźbą się nie przejmuj, bo po zrzuceniu tylu kilogramów szybciutko wyrzeźbisz sobie ciałko. Mam nadzieję, że mnie też się szybko uda wrócić do swojej figury, choć jak na razie przytyłam około 12 kg. Teraz nie jem dużo, bo wystarczy mi kromka chleba na śniadanie i jestem najedzona. Potem tylko owoc, jogurt, na obiad jeden ziemniaczek, surówka i trochę mięsa i jest ok. Zauważyłam też, że od jakiś dwóch dni w ogóle nie mam ochoty na słodycze :ico_oczko: Za to owoce mogę jeść i jeść.Przed ciążą chodziłam na aerobic na zajęcia ATC, dość intensywne ćwiczenia spalające tłuszcz i jak dojdę do siebie po porodzie, to mam zamiar wrócić do tego. Szczególnie, że pojawił mi się na udach okropny cellulit :ico_placzek:

U nas dziś upalnie i na razie siedzimy w domku, ale może wyciągnę gdzieś Pietrka, no chyba, że nie wytrzymam takich temperatur, to zostanę w domu.

Sabcia czekamy na wieści z usg :-)

Odezwę się albo wieczorkiem albo jutro po badaniach, bo mam badanie Hbs i coś tam jeszcze, na kartce mam zapisane, ale nie chce mi się iść po nią :-D

Miłej niedzieli :ico_ciezarowka:

asika82
4000 - letni staruszek

02 sie 2009, 13:56

Witam!
My juz po kosciele i antonio spi. Jak wstanie idziemy na pizzę bo nie mam co na obiad zrobić i jeszcze jakieś zakupy spozywcze na następne dni i do domu.

[ Dodano: 2009-08-02, 13:57 ]
bigottka zazdroszczę tego Jarmarku, też chętnie bym poszła tak pospacerowac sobie.
A my jeszcze pojedziemy nad zalew popuszczać latawiec :ico_oczko: dla antonia będzie frajda

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

02 sie 2009, 20:32

Ja dopiero wróciłam po Jarmarku chodziłam chyba z 3 godziny i mam dosyć plecy i nogi to mi do nonono wchodzą po prostu ale było i tak fajnie ;-)
Teraz to ja idę lulu kobietki bo padam ze zmęczenia ;-)

Awatar użytkownika
Sabcia

02 sie 2009, 21:24

no i jestem kochane, dojechalismy szczesliwie bez problemu z małym wyjatkiem padało przez prawie cała droge a na koniec szczegolnie jak byłam we wrocławiu były straszne upały takze masakra w aucie ale jakos dałam rade
Przyjechalismy o 17 takze duzo wczesniej jak planowalismy
ok dam znac jutro po usg czyli po 15

[ Dodano: 2009-08-03, 06:35 ]
no ładnie a tu jeszcze nikogo niema :-) a ja wstałam jak zwykle o 4 i koniec spania
zaraz ide sie prysznicowac a potem czeka mnie urzad, bank, lekarz i moze jakies małe zakupki dla niuni
Kurna ale pozarły mnie komary-a w uk nie ma ani jednego
a i zepsułam sobie poczatek dnia - weszłam na wage i mam juz 20 na plusie takze czeka mnie to co z synkiem z tym ze teraz dobijam juz do 100 a w tedy miałam przed porodem 80 - MASAKRA- i jak tu sie nie martwic zeby dosjsc do wagi sprzed ciazy i sprzed wyjazdu do uk bede musiała schudnac 50 kg :ico_szoking:

Awatar użytkownika
bigottka

03 sie 2009, 08:51

Witam z rana.

JA dopiero co wstałam zjadłam już śniadanko i się zastanawiam co by tu robić bo jakoś koncepcji brak. Mąż ma od dzisiaj urlop i będzie w końcu pokój robił ale nie chce mu się w stać w ogóle zaraz normalnie łóżko podpale to będzie musiał wstać ;-)

Sabcia, to super że dobrze i spokojnie dojechałaś ;-) a co do wagi zobaczysz uda się Tobie zgubić te zbędne kilogramy. I nie jesteś jedyna co do 100 dobija ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

03 sie 2009, 09:30

Witam!
A ja właśnie zastanawiałm sie jak tam Sabcia po podrózy a ona juz tu :-)

Sabcia masz doswiadczenie w zrzucaniu kilogramów więc wiesz co cię czeka ale z drugiej strony im człowiek starszy tym gorzej się odchudzić :ico_noniewiem:
Czekamy na wieści po USG :ico_brawa_01:

bigottka daj mężowi poleniuchować w końcu urlop to urlop :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 sie 2009, 11:12

Czesc Babeczki :-D
Ja po śniadanku najedzona i oczywiście wstałam zmęczona no ale pogoda robi swoje.
Wczoraj taki masakryczny uał był że nawet się nie ruszałam z łóżka :ico_sorki:
A dzisiaj już lepiej pada deszcz i jest conajmniej 10st mniej więc ulga!!!
Sabcia, super że dojechaliście na miejsce beziecznie i już możesz sobie poodpoczywć!!!
Czekamy na wieści po usg :ico_brawa_01:
bigottka, męża ogoń jak wstanie z łóżeczka :-D

A my w sobote przy okazji remontu tzn K zamontował lampki na śnianie takie słodziutke, księżyc i gwiazdke takie nocne :ico_brawa_01: słodko wyglądają!! Powolutku pokoik zaczyna przypominać dziecięcy pomijając ten bajzel na podłodze :-D

Awatar użytkownika
bigottka

03 sie 2009, 11:29

magduś81, to super że pokoik prawie gotowy ;-) A męża już zagoniłam do pracy zrywa resztę ze ściany i będzie gruntował ją a jutro już zacznie cekolować w końcu.
daj mężowi poleniuchować w końcu urlop to urlop :ico_oczko:
daj spokój on sobie jeszcze odpocznie. Teraz niech robi ściany a jak zrobi pokój to wtedy dam mu spokój. A tak w ogóle to on zmęczony raczej nie jest bo dzisiaj na 19 idzie na siłownie więc na to to on siły ma a na skrobanie to ciężko jakieś znaleźć .

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 sie 2009, 11:53

na skrobanie to ciężko jakieś znaleźć .
niestety :-D zrobi szybciej szybciej skończy :ico_brawa_01:

Ja zmykam na zakupy dzisiaj się przymierzam do zakupu proszku do ciuszków. Powoli zaczne prać, bo nawet K mnie pogania że nie chce sam zostać z tym wszystkim w razie czego hihi więc może coś zaczne robić!!!

Awatar użytkownika
bigottka

03 sie 2009, 12:03

Powoli zaczne prać
no tak samo jak ja tylko pokój pokończy wstawię komodę poukładam ciuszki i zacznę te co dostałam przepierać aby to był inny zapach bo mają taki trochę dziwny :-/ A jaki proszek kupujesz??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”