leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2009, 14:33

Witam serdecznie,właśnie wróciłam od dentysty i ....żyję
:ico_brawa_01:

ja ide polezec :ico_oczko:

lilo

03 sie 2009, 14:35

na pierwsze dni an pewno wystarczy, najwyzej nozki beda wystawac
Spokojnie, na początku dzidzia podkula nóżki i zazwyczaj majtają się spodenki puste jak się skarpetek nie założy :ico_oczko:
lilo, nie wiem czy sie mezowi spodoba,bo to raczej romansidlo z wampirami w tle
No to faktycznie mógłby mi usnąć nad książką :ico_oczko:

Boże, ja w ogóle o ciuszkach jeszcze nie myślę :ico_sorki: Ale wstrzymam się jeszcze, jakoś ta ciąża jeszcze bywa dla mnie trochę abstrakcyjna... Niechby zaczęło kopać mamusię już!!!!! :ico_sorki: A to takie grzeczne, delikatne dziecko chyba :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sie 2009, 14:49

Boże, ja w ogóle o ciuszkach jeszcze nie myślę :ico_sorki: Ale wstrzymam się jeszcze, jakoś ta ciąża jeszcze bywa dla mnie trochę abstrakcyjna... Niechby zaczęło kopać mamusię już!!!!! :ico_sorki: A to takie grzeczne, delikatne dziecko chyba :ico_oczko:
Tak samo dla mnie ta ciaża jest czystą abstrakcją.Wczoraj nawet powiedzialam o tym mężowi,a on na to że jakaś dziwna jestem,bo do niego w pełni dociera to że w moim brzuchu rośnie bobas.A ja nic.Może jak już kiedyś tam w przyszłości (bo jestem pewna że prędko to nie nadejdzie) zacznę czuć te ruchy to podejscie mi sie zmieni.
Mój mąż zacząl wymyślać imiona nawet,no w szoku byłam.Ja tam sobie niby coś wymyślam,ale na razie żadnej konkretnej propozycji nie mam.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2009, 16:43

a do mnie dociera jak najbardziej ze jestem w ciazy :ico_brawa_01: :ico_haha_02:
i ciesze sie kazdym kolejnym dniem :ico_sorki: :ico_oczko:
Spokojnie, na początku dzidzia podkula nóżki i zazwyczaj majtają się spodenki puste jak się skarpetek nie założy
no wlasnie tak slyszalam dlatego wzielam te 56 :ico_oczko:

co do ciuszkow to kolezanka zaproponowala ze moze odlozyc mi ciuszki, w maju urodzila synka
zobaczymy co tam ma tylko ze wiekszosc ciuszkow jest letnia :ico_noniewiem:
no ale cos sie wybierze :ico_oczko:

ja standardowo zaliczylam drzemke :ico_oczko:

jem teraz melona i czekam na meza, bo mam ochote na frytki a dla jednej osoby nie oplaca sie wlaczac piekarnika :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sie 2009, 17:06

a do mnie dociera jak najbardziej ze jestem w ciazy :ico_brawa_01: :ico_haha_02:
No to tylko pozazdrościć.Ja jakoś pesymistycznie podchodzę do tego wszystkiego.Nadal nie potrafię cieszyć się ciążą.Każdy dzień to kolejna niepewność.Psychicznie wykończę samą siebie. :ico_puknij:

Właśnie wymyśliłam sobie sałatkę i będe robić wieczorkiem,tylko wyślę mężulka do sklepiku na dole po majonez.To będzie sałatka eksperymentalna.Zobaczymy jak wyjdzie. :ico_noniewiem:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2009, 17:09

geheimnis, a co za salatke wymyslilas??

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 sie 2009, 17:21

ja zrobiłam fasolkę czerwoną w sosie z podsmażaną kiełbaską i cebulką :-) szybkie danie a smaczne i sycące :-D czekam na męża i zasiadamy do jedzonka :ico_brawa_01:

a ciąża...cóż jak narazie nie czuję ruchów dziecka a samopoczucie wyśmienite. Zero niedogodności związanych z ciążą. I tak abstrakcją jest dla mnie bo jej nie odczuwam wcale no ale jutro 19tc więc niedługo może maluch mnie wreszcie kopnie :-) Jedynym obiawem mojej ciąży jest rosnący brzuch!

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2009, 17:24

ja zrobiłam fasolkę czerwoną w sosie z podsmażaną kiełbaską i cebulką
brzmi pysznie :ico_brawa_01:
Jedynym obiawem mojej ciąży jest rosnący brzuch!
to tak jak u mnie, no teraz dodatkowo ruchy malenstwa :-) :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

03 sie 2009, 19:26

- ja tez,ja tez :-D

Jesli chodzi o ubranka w rozmiarze 56,to ja mam kilka spioszkow i reszta raczej na 62,moj synus urodzil sie juz jako 60 cm brzdac,i jak mu w szpitalu zalozyli po porodzie ubranko 56,to wygladaj jak sierotka - maly koksik spasiony w ubranku dla lalki,szybko go przebralam jak go wzielam od nich :-D

Poprosze o datki dla meneli :ico_sorki:

http://change.menelgame.pl/change_please/5895852/
http://change.menelgame.pl/change_please/6985408/

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2009, 19:32

Jesli chodzi o ubranka w rozmiarze 56,to ja mam kilka spioszkow i reszta raczej na 62
no ja wlasnie sie zastanawiam jaki rozmiar ciuszkow kupowac :ico_noniewiem:
chyba lepiej wiecej miec na 62, jak sadzicie??
ale dylematy przede mna :ico_haha_01: :ico_olaboga:
a juz co kupowac i ile to wogole nie mam pojecia :ico_olaboga: :ico_oczko:

ja zaraz wskakuje do wanny

dobrej nocki

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”