Witam gratuluje :) ja tez bede kwietnioweczka wd mnie termin bedzie na ok 14 kwietnia po dlugich staraniach wlasnie dowiedzialam sie ze jestem w ciazy i jestem ogromnie szczesliwa
Dziewczyny ogromnie gratuluje, aż nie moge uwierzyć, że już kwietnióweczki, ja byłam kwietniówką 2009 . Jeszcze raz ogromnie gratuluje i życze spokojnej
Dziekuje dziwczyny wisnia3006, napisz konieczniej jak tam po Usg , ja w czwartek ide na wizyte do poloznej ale na usg bede pewnie musiala poczekac chodz planuje prywatnie sie wybrac narazie nie moge nadal w to uwierzyc i robie co dzien testy 2 razy stracilam tak wczesna ciaze i tesz sie straszniej boje ale musi byc dobrze a jak sie czujesz masz juz jakis objawy ??? bo ja nic
[ Dodano: 2009-08-03, 18:15 ] magdalena1981, a jak u Ciebie nadal sie starasz ???
Hej SANDRUSIA)),!!! Ja juz po wizycie. Pecherzyk jest jeden ma 3.5 mm i jest ulozony we wlasciwym miejscu. Tak bardzo sie ciesze:) Ja tez stracilam jedna ciaze na samym poczatku.I trzeba byc dobrej mysli ze bedzie dobrze. a co do objawow to mam mdłosći a tak to sie dobrze czuje:)