asika82
4000 - letni staruszek

03 sie 2009, 12:48

on sobie jeszcze odpocznie.
hahah po urlopie tak? :ico_haha_01:

Ja prałam w Loveli ale wiem,ze wiele mam pierze od poczatku w vizirze sensitive. Myślę jednak,ze warto dla maluchów proszek kupić. To nie jest duzy wydatek bo tylko dla dziecka rzeczy pierzesz i wystarczy opakowanie na bardzo bardzo długo

[ Dodano: 2009-08-03, 12:51 ]
zrobiłam dla chłopców naleśniki z mięsem ale ja ich nie jem. Dla siebie z dzemikiem mam , nic mi się nie chce mięsa tylko słodkie i słodkie.

Dzisiaj idę wieczorem do endokrynologa z tymi moimi guzkami na tarczycy, ciekawe co mi powie.

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

03 sie 2009, 14:02

Cześć Dziewczyny,
odzywam się dopiero teraz, bo coś nie mam dziś natchnienia do pisania ani do siedzenia przed komputerem.
Rano byłam w przychodni porobić badania Ag Hbs i ALT i coś tam jeszcze - jutro wyniki. Jak wracałam to jakiś nonono mnie ochlapał. Dobrze, że byłam już koło domu, bo całe spodnie, bluzka i buty nadają się tylko do prania. Niektórzy nie powinni w ogóle jeździć. Żaden kierowca nie wjechał w kałużę, a ten matoł musiał. Ale cóż i tacy chodzą po świecie.
Teraz zabieram się za gotowanie obiadu.

Asika82 narobiłaś mi ochoty na naleśniki i to takie na słodko - z dżemem i z nutellą mniam, mniam....chyba zrobię na kolację. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 sie 2009, 15:50

Ja już po zakupach i kawusi :ico_brawa_01: i pysznym ciasteczku!!!
Bigottka ja kupiłam proszek JELP bo tak mi polecono na sam początek dla dzieci a później będe kupować conajmniej do roku czasu LOVELLE. Ten Jelp jest troszke drogi ale na sam początek wole wyprać w nim, bo nie wiadomo jak to będzie wyglądać a nie mam zamiaru odrazu walczyć z jakimś uczuleniem. Ja jestem strasznym uczuleniowcem i też piore tylko w persilu sensitiv w płynie bo jako jedyny mnie nie uczula.
A teraz kończe spagetti i kłade się na małą dżemeczke :ico_spanko:
Niektórzy nie powinni w ogóle jeździć.
z tym się zgadzam bardzo!!! Dzisiaj też miałam z mama mały zonk dobrze że mama powoli jechała bo byśmy czołówke zaliczyły przez taksówkarza idiote, który pod prąd jechał :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

03 sie 2009, 16:06

Witam po usg!!!!otoz na 100 to dziewczynka :ico_brawa_01: z jej wzrostu i rozwoju wynika ze jestem nie w 28 tyg a w 30 :-D mała wazy 1378g :ico_szoking: myslałam ze bedzie mniejsza heheheh, mamy foteczki i filmik zakrywała sve raczkami i nozkamv ale troszke buzke pokazała, teraz jade do tesciowej ale jak dam rade to jeszcze dzis wkleje foteczki
Jestem taka szczesliwa ze z nia wszystko ok pan doktor był bardzo fajny i wszystko nam poopowiadał no i zbadał a brzusio ma juz takv duzy hehehe badał nawet przepływ jedzonka w pepowinie i pnoc karmie ja rewelacyjnie heheheh
ok to na tyle zmykam - papatki

Awatar użytkownika
bigottka

03 sie 2009, 16:31

Sabcia, to gratuluję dziewuszki na 100% pewna jesteś tak jak ja ;-) i duża twoja klusia jest ;-) to tak jak ja miałam usg to mi pani doktor powiedziała że niunia nie jest z 27 tygodnia tylko bardziej z 29 ;-)
magduś81, super wiedzieć wiedziałam o Jelpie i tak się po prostu zapytałam więc jak najszybciej pokój zrobię i biorę się za pranie ciuszków które dostałam ;-)
A tak teraz siedzę zjadłam kukurydzę i się zastanawiam czy przypadkiem nie położyć się na chwilkę i się zdrzemnąć.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 sie 2009, 17:36

otoz na 100 to dziewczynka
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super :ico_brawa_01:
wazy 1378g
no jaka piękna waga waszej Kruszynki!!!

Awatar użytkownika
bigottka

03 sie 2009, 18:25

magduś81, a jak się czujesz??

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 sie 2009, 18:41

magduś81, a jak się czujesz??
coś mnie brzuchol pobolewa :ico_sorki: ale mam nadzieje że to nic groźnego. Wziełam nospe i leże. Jak tak dalej będzie to podjade na ostry dyżur bo wole dmuchać na zimne.
Ale moje dzieciaczki się strsznie rozpychają w brzuchu i ciągle któryś wyłazi na zewnątrz :ico_oczko: może to dlatego!!!

Awatar użytkownika
bigottka

03 sie 2009, 19:20

Jak tak dalej będzie to podjade na ostry dyżur bo wole dmuchać na zimne.
pewnie kobieto jak mocno będzie bolał i po no-spie nie przejdzie jedz na ostry dyżur lepiej niech sprawdzą.
Ale moje dzieciaczki się strsznie rozpychają w brzuchu i ciągle któryś wyłazi na zewnątrz :ico_oczko: może to dlatego!!!
też możliwe bo jednak jest ich dwoje i maja mało miejsca w każdym bądź razie mniej niż nasze niunie i niuńki mają ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

03 sie 2009, 20:31

sabcia no to super,ze 100% panna :-)
ja kupiłam proszek JELP
też prałam w Jelpie, nazwy mi się pomyliły :-D

U endokrynologa nic takiego sie nie dowiedziałam, dał skierowanie na usg i tyle

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”