Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sie 2009, 19:22

dostałam to w sobotę :ico_zly: jutro do odebrania.
to juz przesada, po co ci weekend, w koncu nie kazdy, a juz na pewno zadna :ico_ciezarowka: odpoczynku nie potrzebuje :ico_puknij:

masz racje, zrelaksuj sie w wannie :-)

[ Dodano: 2009-08-04, 19:26 ]
ja sie chyba poloze na kanapie, bo oczy strasznie mi sie kleja... :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

04 sie 2009, 22:19

i ja sie zegnam,dobranoc :ico_sorki:

lilo

05 sie 2009, 08:14

męża nie ma to mam chwilę dla siebie
Korzystaj, korzystaj póki możesz - niedługo chwile samotności to będzie abstrakcja :ico_oczko:

Witam w środku tygodnia :-)

Miałam brzydki sen o dzidzi i jakaś zdołowana z lekka jestem :ico_placzek: Ostatnio mam same poronione sny :ico_olaboga: Ale spałam trochę lepiej.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sie 2009, 08:36

Dzień dobry.
Z tymi snami to chyba dzisiaj jakaś zmowa. Mi też się dzisiaj coś złego śniło. Pamiętam tylko że płakałam ale snu nie pamiętam.
Zapowiada się na deszcz i ciśnienie nie takie więc dzisiaj nic mi się nie chce i padnięta od rana jestem.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2009, 10:19

hejka

a u nas chyba kolejny upalny dzien bedzie :ico_oczko:

ja tez ostatnio mam chore sny :ico_chory: zreszta u mnie to norma :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 sie 2009, 12:13

cześć :-)

ja czasem mam tylko głupie sny ale staram się o nich nie myśleć, bo to tylko sny...
a życie życiem.

Dziś wpada ta dziewczyna od angielskiego. Mam nadzieję, że jednak coś sama będzie wiedziała bo nie wyobrażam sobie przerobić 64 stron na jeden raz. Bo ile godzin musiałabym z nią siedzieć :ico_noniewiem:

Nie spałam najlepiej ponieważ z mężem urządziliśmy polowanie na komara :ico_zly:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sie 2009, 13:15

Witam serdecznie.Ja już po wizycie u gina.Zwolnienie zawiezione i do pracy i do urzędu pracy.Jestem totalnie padnięta.Do tego wszystkiego głowa mi pęka,ale to chyba przez pogodę.

U ginki dowiedziałam się tylko tyle że macica ładnie się powieksza i że szyjka ma się bardzo dobrze.No to chyba tylko tyle wiem z dzisiejszych badań...a no i w ciągu 4 ostatnich tyg przytyłam 2 kg,czyli mam od początku 3kg do przodu.Serduszka malucha nie miałam sprawdzanego :ico_placzek: chyba się tego w moim Medicoverze nie stosuje.Lipa straszna.Jakaś zacofana ta przychodnia no :ico_zly: Tylko takim wielkim brzuchatkom się KTG robi,młodsze ciąże musze czekać na USG.

W pracy spotkałam się z koleżankami i wszystkie mówiły że już ładnie widać a ja z dumą pokazywałam swój mały brzuchalek :-D Stwierdziły również ze w ogole nie widać żebym cokolwiek przytyła,wiec wszystkie 3 kg poszły mi chyba w brzuch i lekko w piersi. :ico_noniewiem:

Kurcze,coś z tymi snami musi być bo ja też mam ostatnio same jakieś takie przykre.Raz tylko się trafił znośny,w którym urodziłam córeczkę (nie wiem czemu akurat ta płeć) ALE ZA TO później nie umiałam sie nią zajmować.Nawet przewijanie mi nie wychodziło. :ico_olaboga:

lilo

05 sie 2009, 13:19

Raz tylko się trafił znośny,w którym urodziłam córeczkę (nie wiem czemu akurat ta płeć)
Mi na razie zawsze się śni że rodzę chłopaka :ico_oczko: A głupie sny tłumaczę sobie tak, że zazwyczaj sprawdzają się na odwrót :ico_oczko: Każde pocieszenie dobre :ico_oczko:
Nawet przewijanie mi nie wychodziło.
I może tak być na początku :ico_oczko: Mi się wydawało że to pryszcz, mam brata młodszego 15 lat, przewijałam też chrześnicę, miałam praktykę a i tak ręcę mi drżały jak swoją kruszynkę przewijałam na początku :ico_oczko:

geheimnis, najważniejsze, że wszystko OK :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 sie 2009, 13:25

geheimnis mi kiedyś lekarz powiedział, że skoro macica powiększona i wszystko przy badaniu w normie to i serce na pewno bijące. Bo gdyby coś nie tak to widać po macicy...ponoć się kurczy i nie jest elastyczna. (tak mi lekarz tłumaczył)
U mnie przy badaniu powiedziała lekarka, że może być jeszcze nie słychać, w tak wczesnej ciąży i to zależy od sprzętu jaki mają. Ona słyszała (tak stwierdziła) ja nie bardzo, tylko jakieś trzaski.

Jeśli mają słaby to może nie chcieli Cię denerwować.
Mi kiedyś lekarz chciał podsłuchać ok 14 tc i nic...czułam się wtedy strasznie choć zapewniał, że to może być za wcześnie...

Ważne, że szyjka ok i w ogóle, że nic złego się nie dzieje :-) oby tak dalej :-) miesiąc przed Wami i już będziecie w połowie drogi :-)

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sie 2009, 13:27

Mi na razie zawsze się śni że rodzę chłopaka :ico_oczko: A głupie sny tłumaczę sobie tak, że zazwyczaj sprawdzają się na odwrót :ico_oczko: Każde pocieszenie dobre :ico_oczko:
Mnie się caly czas wydaje że urodzę chłopczyka,no takie mam przeczucie.Takze nie wiem skąd mi się ta córeczka wzięła.Może gdzieś głęboko kryje się myśl o upragnionej córci. :ico_noniewiem:
I może tak być na początku :ico_oczko: Mi się wydawało że to pryszcz, mam brata młodszego 15 lat, przewijałam też chrześnicę, miałam praktykę a i tak ręcę mi drżały jak swoją kruszynkę przewijałam na początku :ico_oczko:
No ale ten sen był masakryczny,bo co przewinęłam to dziecko to gdzieś mu z tej pieluchy wyciekło i co chwilę musialam przewijać,przebierać i obmywać.
geheimnis, najważniejsze, że wszystko OK :ico_sorki:
Też się cieszę.Najbardziej się cieszę że z szyjką wszyzstko ok.Teraz tylko byle poczuć ruchy,2 września kolejna wizyta i zaraz potem USG.

[ Dodano: 2009-08-05, 13:31 ]
U mnie przy badaniu powiedziała lekarka, że może być jeszcze nie słychać, w tak wczesnej ciąży i to zależy od sprzętu jaki mają. Ona słyszała (tak stwierdziła) ja nie bardzo, tylko jakieś trzaski.
no to może faktycznie słaby sprzęt mają.W takim razie wolałabym nie słuchać.Bo jakby nic nie było wślychać to by mnie moja psychika wykończyła,tak bym się bała że coś nie tak.
oby tak dalej :-) miesiąc przed Wami i już będziecie w połowie drogi :-)
No oby tak dalej :ico_sorki: Już bym chciała żeby ten miesiąc minął.Byle jak najszybciej.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”