Ja dzisiaj leze caly dzien w lozku bo znowu plamie dosc mocno...i czekam na jutrzejsza wizyte bo jutro wszystko sie wyjasni...
Swoja droka zastanawiam sie czy to mozliwe zeby macica sie powiekszyla a maluszek Nie???
To nic innego jak Twoja tętnica brzuszna.Skubana tak działa ze cały brzuch drga.też tak mam. Serce dziecka nie jest tak silne by poruszać powłokami brzusznymi.I wiecie co troszke chyba fiksuje bo patrzac na brzuch w miejscu gdzie jest macica wiem bo doktor dal mi pomacac na wizycie:) widze pulsowanie takie jakby brzuch mi sie unosi ale nie zgadza sie to z biciem mojego serca,bo to pulsowanie jset o wiele szybsze nie czuje go jak dotchne ale widze tylko na lezaco...
slyszalam o nim, ale moj A. stwierdzil, ze mozna przy tym popasc w taki tik kontrolny... a jak raz nie bedzie mozna znalezc, to mozne wtedy zwariowac z niepokoju... dlatego sie powstrzymalismy. Ja probowalam wysluchac stetoskopem ruchy babelka, ale ciezko to odroznic od ruchow jelitowych chociaz przedwczoraj cos tam slyszalam, a wczoraj nic... lepiej chyba nie kontrolowac i zachowac spokoj...ten monitor tętna elektroniczny - słychac serduszko od 12 tyg i można je nagrac
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość