hehe no chyba trochehehe, my troche nienormalne jestesmy

dokladnie, a ty za 5za 2 dni wskoczysz w piate okienko

no ja mam juz prawie 5kg wiecejprzybralas juz na wadze? bo mi brzuszek zaczyna powoli rosnac
To ja wg USG też za 5,ale trzymam się terminu OM wiec cierpliwie poczekam te 10 dni.dokladnie, a ty za 5![]()
No ja też już przytyłam,co prawda 3 kg ale powiem że nie czuję tego w ogóle.Wszystko poszło chyba w brzucha,no i może delikatnie w uda (ale mąż temu zaprzecza).Jem co chwilę więc co się dziwić.Nie ruszam jednak słodyczy w ogóle,tylko same owoce i od czasu do czasu lody.Staram się dostarczać maluchowi jak najwięcej witamin.no ja mam juz prawie 5kg wiecej![]()
przez godz raczej nie urodziszTylko nim on przyjedzie i zawiezie mnie do szpitala to minie ponad godzina
co do podróży na porodówkę to mój K spytał co zrobimy jeśli drogę zasypie tak że nie moża będzie przejechać... w centrum warszawy??
ja nie biore ale gin w PL przepisal mi na skurcze potasMam do Was pytanie,czy bierzecie może jakiś magnez w tabletkach,bo mi ginka zaleciła,ponieważ od jakiegoś czasu dokuczają mi skurcze mięśni
Wiemprzez godz raczej nie urodzisz
Ja miałam skurcze ręki,nogi,teraz twarzy.Mam to już jakieś 1,5 miesiąca.Lekarka przepisała mi potas i magnez.Tylko w aptekach dość dużo tego i nie wiem który mam kupić.Może farmaceutka mi doradzi.ja nie biore ale gin w PL przepisal mi na skurcze potas
mialam dwa razy skurcze lydki, ale na razie cisza to nie biore tego
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość