Hej :))
Na poczatek
Zirca Najlepszego dla duzego Ala!!! Wklej nam zdjecia w nowym mieszkaniu :) jak tylko zechesz!
No i gratulacje za wstawanie! i Podtrzymywanie mebli ;) a dodam,ze moj sasiad - miesiecy 8 - dalej nic nie robi... lezy plackiem na podlodze - podobno sie przewraca z jednej na druga strone,ale ostatnio bawilysmy go z sasiadka 3h i nie wykazal takich zdolnosci
Wiola, przesliczny kolor sukienki :D no i fajna nowa fryzurka :) Ladnie Ci w krotkich - jakos tak wyrazniej :) chociaz i tak jestes wyrazna!!
A ja na poczatek napisze Wam ze uwielbiam kawalek Ewy Farny Cicho - nie lubie polskich wykonawcow a ten mi sie tak podoba ze moglabym go sluchac i spiewac non stop. :)))
Po drugie zwalili nam sie tesciowie z siottra mojego M i corka i mezem na weekend - wiec bylam zupelnie odcieta - znowu powiadomiono mnie dzien wczesniej i do tego ze robie impreze urodzinowa dla malej - bo konczyla 6 lat - ale wszystko oni zorganizowali, my co prawda na szybciora musielismy jechac w sobote rano po prezent i jakies zakupy no i gruntowne sprzatanie of course - ale bylo przyjemnie, duzo jedzenia no i Nina dostala duzo zabawek i co najwazniejsze sliczny stroj kapielowy zz Zary, sliczne spodnie rurki z Zary i sliczne bolerko z Zary (w ogole przecenione spodnie z 70zl na 19 i bolerko z 75zl na 19 :O) MASAKRA! :)) a wyglada cudnie, taka mala nonono z takimi waskimi nogawkami i jeszcze ta szarfa piekna mniammm chcialam jej to ubrac na wesele, ale zaczne juz w najblizsze chlodne dni, bo musi korzystac poki jest :))))
Poza tym moj M ma miesiac urlopu - wspominalam o tym? Ja przestalam chodzic na silownie bo nie mam kiedy

teraz chcemy wyjechac na urlop, wiec nie kupuje karnetu, ale za mala nabiegam sie za kilkoro :PPPP
Przyszla moja kurtka skorzana ktora zamowilam na interencie, spoko jest ale myslalam ze bedzie bardziej obcisla - pewnie przez to ze miejsce na piersi jest puste ;) hihi
No i czekam na wozek ;( nie ma go i nie ma, a ja nie moge sie doczekac, pewnie jak przyjdzie to cos bedzie z nim nie tak - zawsze tak mam jak bardzo chce cos "dostac" :D
Mala spi, a ja mam troche dokumentow do zrobienia bo znowu dostalam partyjke, wiec popracuje troche jeszcze na moje wakacje :)
Ide pomyc podloge poki mala spi a meza nie ma Achhhhhh i przesylam Wam fotki - tesciowa zrobila tort (podobny pokazywaly dziewczyny na sierpniowkach z lalka barbie - ale znalazla przepis na banalna sukienke - z pianek marshmallows (tak sie pisze?

) - podgrzewa sie ja z odrobina wody, a pozniej rozrabia z cukrem pudrem - podsypuje maka ziemniaczna i walkuje, pozniej zdmuchuje make i jest - my nie musialysmy tej maki dodawac, rozwalkowalo sie pieknie, do tego mialysmy cukierki zlote do jedzenia, rozyczki, zrobilam kokardki i wyszedl cudny tort, naprawde :))) no i zdjecie Niny w nowym stroju kapielowym - ale wydaje mi sie,ze troche jak moze gryzc przez te sznurki