Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

10 sie 2009, 18:27

magduś81, masz fajnie że Twój maluje, ale jakoś jak powiedziałam mojemu że jemu przyjdzie to od razu powiedział że nie że to do mnie będzie należało ale mam nadzieję że bratowa mi pomoże więc jest jakaś nadzieja ;-)
Kurczę jaki mam dzisiaj dziwny humor jakoś mi się płakać chce nie wiem z jakiego powodu po prostu mam takiego doła :ico_placzek:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 sie 2009, 18:43

powiedział że nie
to nieładnie z jego strony :ico_olaboga:
Mam nadzieje że ktoś ci jednak przyjdzie pomóc!!!!!!!!!
jaki mam dzisiaj dziwny humor jakoś mi się płakać chce
hormonki hormonki kochana!!! Ja mam ciągle!!!

Awatar użytkownika
bigottka

10 sie 2009, 20:06

hormonki hormonki kochana!!! Ja mam ciągle!!!
mam nadzieję że szybko mnie bo mam już pomału dosyć tego płakania bo moja niunia też będzie beksą :-/ ale miejmy nadzieję że nie.
A co do pomocy to mam taką nadzieję że ktoś mi pomoże choćby bratowa.

asika82
4000 - letni staruszek

10 sie 2009, 21:19

nie wiem z jakiego powodu po prostu mam takiego doła :ico_placzek:
tez tak miałam ale przyjechała kołyska dla niuni i od razu mi przeszło bo kołyska jest sliczna i jak nowa , ani jednej ryski :ico_oczko:

Magduś od Osity ciuszki kupiłaś, ona pochodzi z mojego miasta :-)

wiola ja mam wszystko po Antonoinu i mam bardzo dużo body i pajacy i nic prawie nie bedę musiała kupować.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 sie 2009, 21:34

Magduś od Osity ciuszki kupiłaś, ona pochodzi z mojego miasta
tak kupiłam od niej :ico_brawa_01: bardzo fajnie ciuszki :ico_brawa_01:
nic prawie nie bedę musiała kupować
to masz super!!

Awatar użytkownika
wiolaw

10 sie 2009, 22:40

wiola ja mam wszystko po Antonoinu i mam bardzo dużo body i pajacy i nic prawie nie bedę musiała kupować.
to dobrze ci , bo ja po Ali nestety nic nie mam i wszystko muszę kompletować od nowa , ale mam takie jakies zaćmienie umysłu i nie wiem czego na jaki rozmiar zakupić :ico_wstydzioch:
narazie kupuję co mi sie podoba , a póxniej zobaczę ile czego i na jaki rozmiar mam :ico_oczko:

jedyne co mam to łóżeczko i pościel
no niby wózek też mam po Ali , ale spacerówkę tylko , a głęboki i nosidełko musiałabym kupiś , więc kupuje juz cały komplet x landera xq :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
bigottka

11 sie 2009, 08:41

Witam z rana.
Widzę że u Was zakupy to już w ogóle pełną parą a ja nic kompletnie nie mam nie licząc łóżeczka które jak na razie stoi u teściów bo my nie mamy miejsca przez remont ale po remoncie to zaszaleje sobie i mam nadzieję że już wszystko kupię ;-)
Kurczę dzisiaj jest taka brzydka pogoda spać mi się chce cały czas jak cholera wolałam jak było słoneczko.
:ico_tort: stawiam za 29 tydzień kobietki ;-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 sie 2009, 08:59

Czesc z ranusia :-)
Wcześniej zaglądałam to jeszcze niekogo nie było no ale Bigottka zawsze się pojawia z ranka :ico_brawa_01:
Ja wczoraj przesadziłam ze sprzątaniem po tym malowaniu i w nocy miałam takie twardnienia brzucha że spać nie mogłam, dzisiaj leże i odpoczywam. Dobrze że w czwartek ide do gina!!! A tak na marginesie to głupia nonono ze mnie bo wiem że jak za dużo porobie to potem tak mam ale co tam lepiej się czuje i moge poszaleć a potem się sama kopie w głowe :ico_puknij:
dzisiaj jest taka brzydka pogoda spać mi się chce cały czas jak cholera wolałam jak było słoneczko
u nas też pogoda się popsuła, tzn ciepło jest ale pada deszczyk i chmur pełno.
stawiam za 29 tydzień kobietki
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-08-11, 09:07 ]
Sabcia łobuzie widziałam że jesteś na forum :ico_oczko: jak podróż???

Awatar użytkownika
Sabcia

11 sie 2009, 09:08

Witam po podrozy!!!!!
Wczoraj w niemczech złapała mnie taka ulewa ze przez 3 godz jechałam nic nie widzac bo wycieraczki nie nadarzyły :ico_noniewiem: oj kiepsko było, ale potem przez reszte drogi sunelismy bez przeszkód tak ze nawet korki mijalismy i tym oto cudem na promie bylismy nie o 12 w nocy a o 16 takze w dom ku byłam juz o 19 :-D
Najlepsze jest to ze złapała nas słuzba graniczna polsko niemiecka i jak mnie zobaczyli z tym brzuchalem to sie smiali ze brzuchem krece heheheheheh i ze mam podstawke na ksiazke i kubek z piciem hahahahah - ale spoko bardzo sympatyczni byli
Co do złego samopoczucia to mnie brzusio bolał wczoraj wieczorkiem ale to głównie dlatego ze w ubikacji nie byłam ale teraz juz sie wszystko unormowało a no i po podrozy nogi bardzo znowu mi spuchły ze zdziwiłam sie jak w pantofelki nie weszłam :ico_noniewiem: , mam nadzieje ze mi to przejdzie bo dzis mam zamiar sie wypakowac bo w sumie tylko walizka mi została bo reszte zrobiłam wczoraj i bede sie lenic na całego :ico_brawa_01:
bigottka, za 29 tydz :ico_brawa_01:
Wiolaw - sliczne fotunie, super rodzinka :ico_brawa_01:
sprobuje zaraz zdjecia jakies wkleic kruszynki

[ Dodano: 2009-08-11, 09:09 ]
magduś81, musiałam sie rozpisac heheh

[ Dodano: 2009-08-11, 09:14 ]
moje malenstwo
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
bigottka

11 sie 2009, 09:53

Sabcia, super fotki ;-) maleństwa :ico_brawa_01: no i w końcu do nas zajrzałaś bo już zaczęłam się denerwować.
w nocy miałam takie twardnienia brzucha że spać nie mogłam, dzisiaj leże i odpoczywam
normalnie to po uszach powinnaś dostać za takie przemęczanie się nie mogłaś tego na raty robić???
Ja dzisiaj mam bardzo senny dzień wczoraj położyłam się o 20.30 spać spałam do rana normalnie równe 12 godzin jestem w szoku i teraz przez tą pogodę to mogłabym iść dalej spać.
Miłego dnia kobietki i buziolki ;-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”