Karolina2411, w czwartek mam wizytę u lekarza więc mam nadzieję, że coś poradzi mi na tą anemię. A co do tych soków to nawet sokowirówki nie mam i wątpię że ktoś też znajomy ma do pożyczenia, chyba że spytam mojego to najwyżej do mamy kioleżanek się przejedzie. Póki co czekam na wizytę.
A teraz zmykam i nie wiem czy jeszcze się dziś pojawię, bo mam zamiar odpocząć naprawdę, teraz coraz bardziej się męczę...
Buziaki kobietki
Witam z rana
Ja już wstałam. Dzisiaj o dziwo mój zaczął rozmowę odnośnie tego że najwyższy czas coś kupić dla dzidzi i dla mnie do szpitala i spakować torbę na wszelki wypadek więc jedziemy na małe zakupy
Ja rowniez sie witam! bigottka, jak byłam w pl to zakupiłam juz wszystko do szpitalka zostały mi tylko kosmetyki dla malej, wanienka no i wozek - nawet zakupiłam juz herbatki i cała reszte na kolki i nie tylko
Hej kawoszka. Szybko się przyzwyczaisz
Ja już po zakupach spożywczych, teraz sprzątam i gotuję obiad... Dziś wiadomo barszczyk no i ryba pieczona w sosie
Mam trochę roboty dziś, bo już rano siostra przyjeżdża więc może mnie za często dziś nie być... buziaki
[ Dodano: 2009-08-12, 12:19 ]
aha bigottka super, cieszę się że poszliście razem na zakupki. Teraz będziesz spokojniejsza
ja dzisiaj później bo do południa sprzątałam,a teraz Hania je zupkę i zaraz ja kładę spać jak usnie to wrócę do was
bigottka nareszcie jakieś zakupki ja do ulki wyślę niedługo paczkę z ciuszkami dla waszych maluszków będzie coś dla niej i dla ciebie i tak mniej więcej pisałam ulce co jej się przyda więc możesz skorzystać