a trza było się posłuchaćPodróż samochodem zniosłam nieźle, ale nie obyło się bez trudności, bo niestety nie skorzystałam z waszych porad i założyłam wysokie majtki i wkładkę i w trakcie jazdy już zafundowałam sobie odparzenia w pachwinach i kroczu. Cały następny dzień spędziłam w pokoju na smarowaniu miejsc Bepantenem.
jednak można sobie poradzić jak się chce,przynajmniej wypad się udał,a to najważniejszezakładałam cienki bawełniany stanik, na to sukienkę na ramiączka - do kolan , albo dłuższą , zero majtek! I tak latałam po mieście, do knajpek, czy rejs stateczkiem po jeziorze.
Mąż zorientował się po paru dniach Potem zaczęło to go nawet "ruszać ", tak że spędziliśmy kilka upojnych chwil w naszym pokoiku , nawet w trakcie dnia
tak nawet nie myślmyślałam ,że mnie już zlekceważysz
i tak nikt nie zauważy więc spróbuj jak będzie za gorąco to nie zakładaj bieliznynie wiem , czy w pracy dalej mogę bez.
a tak sobie narobiła sobie słoików na zimę,dobre 3 dni ogórki robiłam ogólnie to w domu siedzimy mieliśmy jechać już 3 razy na Canpol do Człuchowa w niedziele to zawsze coś przeszkodziło nad morze się wybieraliśmy na weekend,a co do czego to chyba pojedziemy tylko na całą niedzielę ale zawsze to cośjak twoje wakacje?
nie wiem ale gin mi powiedział,że ja mam takie skłonności w ciąży bo miałam 2 razy powiedział,ze byc moze używam złych srodków do mycia czesci intymnych dał mi leki i kazał myć się tam płynem lactacyd do higieny intymnej i już po problemie i grzybica nie wróciła i zalecił częste wietrzenie krocza wiec skorzystałam i czesto wlasnie chodziłam bez bielinyAniu jak nabawiłaś się grzybicy?
Wróć do „Ginekologia - Położnictwo”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość