Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 sie 2009, 09:33

Czesc :ico_ciezarowka:
Ja się dzisiaj wcześniej zwlekłam z łóżka i zasiadłam ze śniadankiem przed kompem.
parka chłopczyk i dziewczynka - SUPER!!!!
to nie jest do końca pewne bo lekarz się zawachał tylko więc pewnie do końca będziemy mieć niespodzianke. Dla mnie najważniejsze żeby były moj dzieciaczki zdrowiutkie!!! A czy będzie parka no wiadomo że byłoby super ale ja już się przyzwyczaiłam do myśli że będzie dwóch chłopaków. Ale byłaby niespodzianka :ico_oczko:
no ale moja glowa jest pełna obaw
Sabcia jak ja cię doskonale rozumiem :ico_oczko: ja jak mam coś to też potrafie siedzieć i intensywnie myśleć co robić itd. niestety bardzo czasem w nerwach!!!
Ale kochana nie martw się musi być dobrze!!!!
byłam na kolacji wieczorem z mężem
super :ico_brawa_01:

:ico_tort: za kolejne okienko :ico_brawa_01: ale super :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

14 sie 2009, 12:45

magduś81, oj to będziecie czekać z niecierpliwością na rozwiązanie co będzie ;-) ale to nie jest takie złe w razie czego wymyślcie też imię dla dziewczynki bo wiesz różnie bywa skoro lekarz nie był pewny teraz ;-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 sie 2009, 13:07

wymyślcie też imię dla dziewczynki
jak nie znaliśmy płci to mieliśmy imiona dla dziewczynek Paulina Patrycja Natalia więc w razie czego jest ok :-D

Awatar użytkownika
bigottka

14 sie 2009, 15:05

magduś81, a to spoko bo już myślałam że nie mieliście dla dziewuszek imion więc nie jest tak źle. Będę trzymać kciuki aby jednak to była parka ;-)
A ja tak się zastanawiam co dzisiaj na obiad zrobić bo jakoś nie mam koncepcji na nic a mój jak zawsze mówi żeby było obojętnie co aby było dobre :-/
Trochę pomogłam mu cekolować a jutro już zacznie szlifować zajmie mu to może jakieś 3 godziny więc we wtorek może już zacznę malować bo w niedziele jadę z moim do mamy na 2 dni więc mnie nie będzie w poniedziałek również ;-)
Najbardziej śmiać mi się chce z mojej niuni bo ona to normalnie zaczyna mi się rozpychać w okolicy żeber i to nie mało czasami jak mi walnie to aż powietrza brakuje tak zaboli ;-) ale cóż ciasno jej się pomału tam robi w brzuchu ;-)
A jak Wasze dzidziulki????

Awatar użytkownika
Sabcia

14 sie 2009, 17:52

A jak Wasze dzidziulki????
moja dzidzulka jest nadal bardzo nisko ale ja sie z tego bardzo ciesze bo synka miałam na samym serduszku i glownie z tego miałam cc a teraz sa bardzo duze szanse ze bedzie naturalnie bo jak poczułam ruchy tak cały czas kopie mnie w okolicy pepka lub na samym dole - wczoraj w sklepie to tak dostałam ze myslałam ze mi nozka wyszla heheheh az sie skuliłam w sklepie a moj mąz hehehe :ico_szoking: myslał ze to juz :ico_puknij:
magduś81, takze niespodzianka bedzie do samego konca heheheh - czyli rozumiem ze ta wieksza dzidzia to chłopczyk pewny tak??? a ta mniejsza fasolinka to dziewczynka zapewne :ico_noniewiem: chociaz nic nie wiadomo ............
a ja sie dzis wyspałam do 12 walczyłam z porzadkami a potem spałam do 14 :-D :ico_spanko:

Awatar użytkownika
bigottka

14 sie 2009, 18:03

Sabcia, no ja w sumie to małą tez czułam cały czas na wysokości pępka a teraz to przeniosła mi się mała normalnie pod żebra z lewej strony i tak czasem mi daje kopy że aż powietrza brakuje.
Trzymajcie dziewczyny kciuki bo dzisiaj przychodzi dziewczyna obejrzeć moją sukienkę ślubną może uda mi ją się sprzedać ;-)

SANDRUSIA))

14 sie 2009, 18:08

czesc kobitki :-D wpadlam podziekowac wszytskim za gratulacje :ico_sorki: widze ze wam juz niewiele do porodu zostalo :ico_brawa_01: ale wam zazdroszcze :ico_wstydzioch: ale jestem szczesliwa :ico_ciezarowka: :-D chodz to dopiero poczatek i boje sie bardzo ale mysle poztywnie :ico_brawa_01: zecze Wam kochane szybkiego i latwego no i szczesliwego rozwiazania :ico_haha_02: napewno wpadne zobaczyc Wase skarbenki caluje kochane

Awatar użytkownika
Sabcia

14 sie 2009, 18:11

SANDRUSIA)), wpadaj jak najczesciej, a my kciukaski trzymamy za ciebie i fasolinke

Awatar użytkownika
bigottka

14 sie 2009, 18:16

SANDRUSIA)), kurczę kobietko super że udało się Tobie i trzymamy mocno kciuki aby się udało i spokojnych 9 miesięcy :ico_brawa_01: . Wpadaj do nas kobietko ile wlezie i mów co tam u Ciebie i jak fasolka się rozwija ;-)

Awatar użytkownika
Sabcia

14 sie 2009, 18:20

bigottka, a tak apropo sukni slubnej to ja mam rocznice pierwsza za 9 dni :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”