Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

16 sie 2009, 10:46

Witam w poranek niedzielny!!!
edulita, trzymam kciukaski za Was jak reszta dziewczyn wierze ze wszystko bedzie ok - bo musi byc nie ma innego wyjscia - mała tyle juz przeszła pokazała nam swoja siłe walki - ja wiem ze sie nie podda DZiELNA Z NiEJ DZiEWCZYNKA
Post od Edulitki mnie tak zasmucił ze nie chce mi sie juz nic pisac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

16 sie 2009, 12:01

mnie tak zasmucił
mnie też zasmucił, myśle o nich ciągle!!!! Będzie dobrze!!! Musi być!!!

asika82
4000 - letni staruszek

16 sie 2009, 12:49

Witam!

Edulita :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: trzyma kciuki i nie puszczę aż nie napiszesz,ze jest o niebo lepiej :ico_oczko:

Magda gratuluje okienka, to znak ,ze za kilka dni i mi przeskoczy.

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

16 sie 2009, 15:51

Już jestem w domu, ten upał mnie wykańcza. Termometr w aucie pokazywał 33 stopnie na zewnątrz :ico_olaboga:
Oczywiście stawiam :ico_tort: za kolejny miesiąc.

Magduś81 powiem Tobie, że nie było tak źle. Najbardziej spodobała mi się szkoła rodzenia i posiedzieliśmy sobie na kilku wykładach. Oczywiście wróciłam z całą masą próbek kosmetyków, dostałam też wkładki laktacyjne, czapeczkę, butelkę, pieluszki i całe mnóstwo kuponów rabatowych do sklepów. Można było kupić o wiele taniej niż w sklepach: butelki, smoczki, laktatory, pampersy, mleko, kosmetyki, wózki itp. Było stoisko Tommee Tippee i produkty tańsze niż my kupiliśmy, ale przecież nie będę drugich kupować. Mówi się trudno. Fajne też były wyścigi raczkujących maluszków i pokaz mody dziecięcej. Był też fotograf i możliwość sesji fotograficznej dla dzieci. Za rok będą kolejne targi, więc wybieramy się już z Zosieńką :-D
Teraz leżę i odpoczywam, bo zmęczona jestem jak nie wiem co.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

16 sie 2009, 18:06

nie było tak źle
troszke żałuje że nie pojachałam :ico_sorki: no ale pogoda też mnie do tego zbytnio nie zachęciła!!! Masakre mamy we Wro :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Magda33

16 sie 2009, 18:09

Madziu, pogoda jest okropna. Nie pojechałaś na targi teraz, to pojedziesz za rok z Maluszkami i wtedy to będzie jeszcze większa atrakcja. Była tam jeszcze możliwość konsultacji z różnymi lekarzami, ale to już dla mam z dziećmi, więc jak widzisz nie ze wszystkiego można teraz korzystać.

[ Dodano: 2009-08-17, 06:31 ]
Dzień doberek,
nie mogę spać już od piątej, bo w domku okropnie gorąco. Zjadłam sobie banana, nektarynkę i pomarańcza na śniadanko i od razu lepiej. Zaraz idę do sklepu po jakiś sok - najlepiej pomarańczowy :-D i strasznie mocno chce mi się kefiru, więc też muszę zakupić :ico_oczko:
Dziś z dziećmi mamy w planach rejs statkiem po Odrze. Mam nadzieję, że na wodzie nie będę odczuwać tego upału tak strasznie :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-08-17, 09:08 ]
ależ tu dzisiaj cisza :ico_placzek: chyba jeszcze wszystkie :ico_ciezarowka: śpią :-)

asika82
4000 - letni staruszek

17 sie 2009, 09:34

Witam!

Znowu ma byc upał :ico_olaboga: niby dobrze ale mi od razu cięzko funkcjonować.

Co tam u Was?

[ Dodano: 2009-08-17, 09:39 ]
magda dobrze pamiętam,ze wózek juz masz ? I jak, zadowolona jestes?

[ Dodano: 2009-08-17, 10:34 ]
kupiłam pposzewki dla mojej malinki :ico_oczko: http://allegro.pl/show_item.php?item=71 ... s%C5%82any.

Awatar użytkownika
Magda33

17 sie 2009, 10:38

magda dobrze pamiętam,ze wózek juz masz ? I jak, zadowolona jestes?
jak na razei jestem zadowolona, szczególnie, że wszystko robi się za jednym "kliknięciem" - jeden ruch żeby złożyć wózek, jednym ruchem zakłada się gondolę, fotelik i spacerówkę, także koła, więc wygoda i wszystko jest zdejmowane i jest możliwość wyprania. Fajne jest też to, że kosz pod wózkiem jest dość duży. Zobaczymy jak się będzie sprawował na spacerach. Jedyny jak na razie minus, to to, że wzek mimo aluminiowego stelaża do najlżejszych nie należy, ale jakoś damy radę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

17 sie 2009, 10:51

Witam!!!
Magda33, fajnie ze wypad ci sie udał :ico_brawa_01:
a ja miałam dzis przesraną noc zasnełam po 1 w nocy a wstałam o 3 rano, zrobiłam mezusiowi sniadanko do pracy potem poszłam czytac ksiazke i zasnełam o 7 rano a wstałam o 9, strasznie bolał mnie brzuszek w nocy ale jestem głupol bo zjadłam o 20 sandwicha z serkiem zółtym a takvch rzeczy raczej na noc nie jadam no i mam za swoje - teraz wmusiłam w siebie koktajl z truskawek i ide spac dalej :ico_spanko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 sie 2009, 12:20

Witam się pięknym dusznym popołudniem :-D
Idziemy dzisiaj oderbać wózek :ico_brawa_01: bardzo się ciesze z tego powodu!!!
Pewnie jak przjedziemy do domu to go złoże i pokaże jak wygląda chociaż juz pewnie pokazywałam na stronkach netowych :-D ale przy okazji pokaże zaległą szafe i komódke w pokoiku moich dzidizulek :ico_brawa_01:
rejs statkiem po Odrze
ale ci super :ico_brawa_01: sama chętnie bym poszła!!!!!
asika82, słodka ta pościel, ja też musze poszukać jeszcze po jednym komplecie bo mam tylko jeden!!
Sabcia, spij kochana :ico_oczko: ja niestety w taki upał nie dała bym rady się przespać!!!

Dziewczyny mam pytanie może któraś z was miałam coś takiego, strasznie drętwieją mi dłonie i przedramiona :ico_sorki: cały czas czuje pieczenie w palcach. Jest to bardzo nieprzyjemne i nie moge nic mocniej chwycić ani za długo robić bo dosłownie czuje jak by mi miały zaraz odpaść a w nocy budze się z takim koszmarnym bólem że nie moge miejsca znaleźć. Miała któraś z was coś takiego??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”