Gie, P. wygrał aukcję
także spoko
dzięki za czujność
hehhheee, no to dobrze... bo ja sie zleklam ze wygral ktos inny, a Ty myslisz, ze to TY

jakos czasu mi ciagle brak..., wybaczcie...no ostatnio tak jakoś marnie się udzielasz

Iwona H, ach....zapomniałam dodac...Paulinka jest urocza...![]()
sukienka rewelacyjna..torcik również...i widac że był przepyszny...![]()
DziękujęIwona H,![]()
super zdjecia, widac, ze Pauli (no i Patrykowi tez) wozek sie podobal, jednak tesciowa miala nosa
i jak ladnie Paulinka je tort lyzeczka![]()
My nie mamy jeszcze odpowiedniego sprzętu, muszę znaleźć odpowiedni ron dla mej księżniczkiA próbowaliście sadzać dzieciaczki na nocnik? U nas już była przymiarka do nocnika.
Siedziała momencik i zaraz mi uciekała i nic oczywiście nie zrobiła
ja znalazłam na allegro super okazję...ten rowerek kosztował 95 zł...i praktycznie nie różni sie niczym od tych za 140 czy 180...ma 3 różne melodyjki,jakies świtełka...i wizualnie jest ok...rowerek Emi super, tez myslalam o takim, ale w koncu zdecydowalismy sie na kaczuszke (pokazywalam Wam), ma przyjsc dzisiaj, juz dostalam sms-a z UPS-u.
nie doś ,że nie powalał smakiem to był strasznie słodki....masa marcepanowa była doś gruba....bleee...mnie po tym zemdliło...NEMO jest sliczny i wcale nie wydaje mi sie maly. Ale skoro JAGNA potwierdzila tylko moje obawy, ze taki tort nie bedzie powalal smakiem na kolana, to nie wiem...
no u mnie była....przyjechał chrzestny(brat mojego K)z Norwegii ..troszke sie nie widzieli...i taka byla wymowka na %%%%....mam do Was pytanie?? czy na urodzinach miałyście wódkę?
tez mialam kupic ten za 95 zl, ale chcialam taki rowerek, zeby mozna bylo zrobic z niego "bujaczek", a poza tym - w tych drozszych rowerkach kolka wydawaly mi sie troche lepsze... pewnie sie jednak okaze, ze tylko mi sie wydawalo, ale trudno... w kazdym razie tez mialam kupic ten za 95 zl.ja znalazłam na allegro super okazję...ten rowerek kosztował 95 zł...i praktycznie nie różni sie niczym od tych za 140 czy 180...ma 3 różne melodyjki,jakies świtełka...i wizualnie jest ok...
acha, no to jeszcze gorzej... a wiec moze warto jednak zostac przy tradycyjnym torcie. Spytam w cukierni, czy Panie nie moglyby go chociaz jakos ladnie udekorowac... cos podobnego, co miala IWONKA - bo bardzo mi sie podobalo...nie doś ,że nie powalał smakiem to był strasznie słodki....masa marcepanowa była doś gruba....bleee...mnie po tym zemdliło...
pretekst zawsze sie znajdzie...no u mnie była....przyjechał chrzestny(brat mojego K)z Norwegii ..troszke sie nie widzieli...i taka byla wymowka na %%%%....
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość