Ja mam taką sąsiadkę - dziecko wystawia do tej pory na balkon a Asia jest miesiąc młodsza od Piotrusia Nie chce jej się... Dziecko nosiło większość czasu rękawiczki bo jej się nie chciało paznokci obcinać... Dramat... Raz małej nie przewinęła jak zrobiła kupkę bo się brzydziła... Jej mama to robi. Ewelina rozstała się z ojcem Asi, nie mieli ślubu, niby mała to wpadka ale Ewelina też nie jest jakaś nastolatka żeby rozumu jeszcze nie miećWózek kupili,tyle ze się wcale nie przydał,bo się młodej mamusi dupencji nie chciało ruszyć z dzieckiem na spacer.Ciągle tylko z nim w domu siedzi
Oj staruszki, staruszki Ja jestem 6 lat od ciebie starsza a nie czuję się na więcej niż 25 lat Też chyba nie wyglądam źle bo niedawno kolega sobie wyliczył że moje starsze dziecko musiałam urodzić przed 18.-stkąMusiałam sie pożegnać z latami młodości.Niedługo będę mamą,to ten kolczyk mi sie już raczej do niczego nie przyda.
A ja dalej nie mam. Czasem wolałabym córcię, czasem drugiego synka. Czasem mam więcej arumentów za dziewczynką, czasem za chłopczykiem No i nie mogę zdecydować się W mojej rodzinie większość maluchów to dziewczynki, Piotruś bawi się głównie z nimi więc przydałby mu się męski towarzysz Ale on się uparł na siostrzyczkę więc czasem myślę że może córeczka????A co do plci w pierwszej ciazy to nie mialam zadnych wymagan,byle zdrowe A teraz ....
No pewnie,na allegro chyba mimo wszystko jest najtaniej i oczywiscie bardzo wygodnie.Nie mamy auta,wiec jezdzic taksowkami po tych dzielnicach Trojmiasta i placic za taksowki nam sie nie chcialo,taniej wyszlo zamowic z allegro
No a bartowa mojego m to wogóle dziwny przypadek.Jak się dowiedziała ze brat mojego męża chce do Niemiec wyjechać to dziwnie 2 miesiące póżniej już wszyscy dowiedzieli że ona w ciąży jest.Wystraszyła sie ze całkiem sama zostanie.No to był szybki ślub i jej mąż nigdzie nie pojechał.Jak sie mały urodził to sie nim w ogóle nie zajmowala,tylko podrzuca ciągle teściom (mieszkają w jednym domu,tylko na pół przedzielonym) a sama siedzi w swoim pokoju przed kompem i pali papierosa za papierosem.Palila nawet jak w ciąży byla.Dziecko kąpie co 4-5 dni Małe dzieci kojarzą się ze specyficznym zapachem niemowlęcia,a jej synek śmierdział. dodatkowo skóra wysuszona,odchodziła płatami z główki.Masakra.Jak przychodzą goscie to nawet nie raczy dupencji ruszyć i się chociaż przywitać,nie mówiąc żeby trochę z kimś pogadała.Ja z nią pierwszy raz rozmawiałam po 2 latach znajomości.Dziwaczka i tyle,a dodam że ma 22lata.Ja mam taką sąsiadkę - dziecko wystawia do tej pory na balkon a Asia jest miesiąc młodsza od Piotrusia Nie chce jej się.
Ja też nadal nie jestem zdecydowana,los już wybral ja się tylk odowiem za kilka tygodni.Ale przyznam ze nie potrafię wymyślić imienia dla dziewczynki.Chcialam Helenkę,bo tak miała na imię moja prababcia no i mojego meża babcia też.Ale mój mąż się boi że będzie przezywana Hela i już nie chce. trzeba teraz kombinować dalej.A ja dalej nie mam. Czasem wolałabym córcię, czasem drugiego synka.
ja tez myslalam, ze tak bedzie, a co do czego, to dla chlopca mamy juz kilka propozycji, a o ladne imie dla dziewczynki ciezko...ja zawsze mialam wiecej typow na dziewczynki, a dla chlopca zawsze byl problem
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość