geheimnis, my tez chcielismy Helenke i tez nie chcemy, zeby ktos wolal do niej Hela...
Jest tyle fajnych imion ale ich skróty są masakryczne i się od razu odechciewa takiego.Mój mąż ostatnio wymyślil Alberta i Alicję.Myślałam ze upadnę.Potem wymyślił jeszcze jakieś,ale było tak prehistoryczne że nie zatrzymywałam go w pamięci.nie wiem skąd on takie imiona wynajduje.Chociaż wśród tych wszystkich propozycji znalazł sie też Hubert i jeśli do stycznia nie wpadnie nic do głowy,a ja faktycznie mam w brzuszku chłopczyka to może i tak go właśnie nazwę,bo jakimś cudem spodobało mi się to imię..Ale jak to będzie dziewczyna to ja nie wiem...
Helen, ja tak mam dość często, właśnie w tej chwili na przykład. Już dwa razy byłam w kibelku w odstępach 10 min i lepiej mi nie jest. Ja mam wrażenie że dziecko się na pęcherzu położyło, znaczy w takim miejscu że uciska na niego.
Też tak czasami mam.Mało przyjemne uczucie.na początku myślałam nawet że to zapalenie pęcherze,zrobiłam badania i mocz jałowy
To uczucie się pojawia najczęściej jak długo siedzę.(czyli mam tak samo jak Helen) Więc staram się unikac tej pozycji.Maluch też nie lubi jak siedzę.Bo zaraz zaczyna mnie kopać.