leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2009, 15:19

hejka

ja po szkole

fajnie jest tak wyrwac sie z domu, spotkac znajomych :ico_brawa_01:

justka:)), witaj po przerwie :ico_oczko:
dała synkowi na imię Zenek Na pewno nietypowe jak na nasze czasy
:ico_noniewiem: nie podobaja mi sie takie imiona :ico_noniewiem:

my z mezem jak sie dowiedzielismy ze bedzie syn to do tesciow mowilismy ze nazwiemy Stefanek... ale mieli miny :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

jem obiad i trzeba sie polozyc :ico_oczko:

a jutro z rana ma przyjsc fachowiec, bo beda nam podlogi wymieniali :ico_brawa_01: i mam wybrac jakie wzory, mam nadzieje ze bedzie cos ciekawego :ico_oczko:

Awatar użytkownika
justka:))
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

19 sie 2009, 17:31

obiadek zjedzony.. dom posprzatany a raczej poodkurzany... zabieram sie za zdjecia ale jakos bez wiekszego zapalu...
leona no to bedziesz miala troszke roboty... na ale dzidziusia trzeba powitac w wyremontowanym domku czy tez mieszkanku...

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2009, 17:37

ja sobie polezalam
a zaraz ide na moj serial :ico_oczko:
leona no to bedziesz miala troszke roboty...
no co ty, czeka mnie najwyzej umycie nowych podlog :ico_oczko:
no i przy okazji zrobimy juz przemeblowanie :ico_brawa_01: , bo w naszej sypialni bedzie pokoj maluszka a my przeniesiemy sie do drugiego pokoju :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 sie 2009, 18:44

witam,jestemjuz po badaniu ale niestety nie w pelni szczesliwa :ico_placzek:

Bedziemy mieli coreczke :-D ,widzialam ciporke tak wyraznie,ze zanim powiedzial lekarz,ze to dziewczynka to juz widzialam sama ale....Dzidzia odpowiada tygodniom ciazy,ma 517 gram i 23 cm,serce sliczne,nerki,brzuszek,faldek karkowy ale niestety cos mu sie w glowce nie podoba :ico_placzek: Mozg i wszystko zbudowane jak trzeba ale jest tam w jednej polowie plyn,takie jasniesze miejsce,ktore moze siwadczyc o jakiejs nieprawidlowosci,aczkolwiek nie musi,powiedzial,ze do 24 tygdonia ciazy sa rozne anomalia w mozgu i sercu i moze to zniknac.Dla pewnosci zaprosil mnie do siebie za tydzien tez prywatnie ale nieodplatnie,jesli dalej to bedzie to wysle mnie do szpitala na szczegolowe badania do Szcecina :ico_zly: Ja jestem dziwnie spokojna,mam jakies takie wewnetrze przeswiadczenie,ze skoro wszystko inne jest jak trzeba,to i to sie wyjasni....

[ Dodano: 2009-08-19, 18:58 ]
no i oczywiscie zamiast miec zdjecie rozkosznego bobasa,mam dwa zdjecia glowki mojej coreczki :ico_noniewiem:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2009, 20:21

iw_rybka, gratuluje coreczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mam jakies takie wewnetrze przeswiadczenie,ze skoro wszystko inne jest jak trzeba,to i to sie wyjasni....
na pewno wszystko bedzie dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

my z mezem bylismy na malych zakupach, bo juz nic nie mialam do przegryzienia :ico_haha_01:
teraz znowu mam zapas owocow :ico_oczko: i troche ciasteczek :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2009, 21:20

iw_rybka, to super, ze coreczka :ico_brawa_01:
do 24 tygdonia ciazy sa rozne anomalia w mozgu i sercu i moze to zniknac
to teraz czekamy, az zniknie, na pewno wszystko sie unormuje

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

19 sie 2009, 23:00

Rybka pomyślałam sobie, że mama wie...a skoro masz przekonanie, że będzie dobrze to będzie. Teraz tylko przetrwać ten tydzień i odetchniesz z ulgą. Będziesz miała śliczną córcie :)

lilo

20 sie 2009, 08:36

iw_rybka, gratulacje :ico_brawa_01: A z tymi wątpliwościami - zazwyczaj wszystko wyjaśnia się pozytywnie - USG to nie zdjęcie na którym wszystko można obejrzeć jak na dłoni :ico_sorki: Trzymamy kciuki za maleństwo :ico_sorki:

Ja się obudziłam w nocy i maluch tak dokazywał że usnąć nie mogłam :ico_oczko: Potem mąż zaczął chrapać, a za chwilę Piotruś wołał wodę :ico_sorki: Podsumowując - nie jestem wyspana :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 08:51

hejka

ja tez nie wyspana zbytnio :ico_noniewiem:

bola mnie te pachwina, a raczej "rwa" i dzisiaj jeszcze noga zaczela :ico_noniewiem:
tylko przewracam sie z boku na bok :ico_noniewiem:

maly tez zaczal szalec o 5tej rano, pore sobie znalazl :ico_haha_01: :ico_oczko:

do szkoly dzisiaj nie ide, bo nauczycielka sie rozchorowala

czekam teraz na tego faceta od podlog
mam nadzieje ze bedzie mial ciekawe wzory do zaoferowania :ico_oczko:

lilo

20 sie 2009, 09:20

leona, może wpiszesz dziewczynom, które już wiedzą co siedzi w brzuszku, na pierwszej stronie na co czekają??? Ciekawe jak się nam proporcje rozłożą :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”