Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2009, 12:12

Witam serdecznie
iw_rybka, gratuluję Zuzieńki.Nie martw się,będzie dobrze.Niedługo już wszystko się wyjaśni.
Helen, wózeczek bardzo fajny.

Co do wagi to ja jestem całkowicie spokojna.Mogę sobie tyć.Na razie jakoś jednak zabójczego apetytu nie mam,zachcianki też mnie nie łapią podobnie jak u Lilo.W nocy budzę się głodna,ale nie jest to głód nie do wytrzymania więc jak wstaje po 8 i zaraz jem śniadanie to wystarcza.Jak na razie ważę 55kg,w tym 2kg na plusie. (informacja sprzed 2,5 tyg).Zobaczymy jak to będzie do końca ciąży,ale jestem pewna ze dużo nie przybędzie,bo moje drobne ciałko by tego nie dało rady unieść.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 sie 2009, 12:25

cześć Dziewczyny,

Co do wagi to ja jestem 8 na plusie. A ważyłam 55 :)
Też marzę o tym, że będę miała malca na rękach a na sobie szpilki i moje spódnice ołówkowe i obcisła górę...mam taką śliczną wąziutką sukienkę. Kupiłam przed ciążą ale nie zdążyłam założyć :-)
Dostałam od Taty parowar, będę gotować sobie obiadki, zamiast smażenia to i więcej witamin zostanie i zdrowsze będzie...
Przyda sie też dla dziecka. Takie ugotowane na parze warzywka i mięso można zmiksować i zupka gotowa. SIostra ostatnio mówiła mi że znalazła w gerberze robaka :ico_szoking: więc swoje zawsze będzie pewniejsze :-)

Helen śliczny wózeczek :ico_brawa_01:
Rybka imię śliczne, podoba mi się :-D
idę się troszkę ogarnąć bo siedzę od godziny z ręcznikiem na głowie i nic mi się nie chce :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 13:10

straszny skwar, dobrze, ze jeszcze przed poludniem na spacer wyszlam :ico_sorki:
teraz bylam krotko w ogrodku powiesic pranie, powietrze okropne, zaslabnac mozna..
marzę o tym, że będę miała malca na rękach a na sobie szpilki i moje spódnice ołówkowe i obcisła górę...
. ja takich marzen nie mam, 55 kg wazylam ostatnio ponad 10 lat temu, a w szpilkach nawet chodzic nie potrafie :ico_haha_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 13:40

55 kg wazylam ostatnio ponad 10 lat temu
a ja chyba jeszcze dawniej :ico_haha_01: :ico_oczko:

u nas tez goraco ale w domu na szczescie tego nie odczuwam :ico_oczko:

ja juz obmyslam jak zrobic przemeblowanie :-) :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 13:57

juz obmyslam jak zrobic przemeblowanie
przynajmniej czyms sie zajelas :ico_oczko: a to takie przyjemne planowanie :-D

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 13:57

Helen, znalazlam cie na NK :-D :ico_oczko: i zaproszenie wyslalam :ico_oczko:

lilo

20 sie 2009, 13:58

ja juz obmyslam jak zrobic przemeblowanie
Ja już mam mniej więcej zaplanowane bo musieliśmy przemeblowanie zrobić dla Piotrusia.
ale jestem pewna ze dużo nie przybędzie,bo moje drobne ciałko by tego nie dało rady unieść.
Różnie bywa - moje dwie małe koleżanki (niskie i drobne) przytyły więcej w ciąży niż ja. Jedna zrzuciła szybko, druga już została nieco okrąglejsza :ico_oczko:
ja takich marzen nie mam
Ja też - ale powiem wam, że po urodzeniu dziecka dużo bardziej akceptuję siebie. Po prostu widać taka już jestem że chudzinką nie będę :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 13:59

a to takie przyjemne planowanie
dokladnie :ico_brawa_01:
szkoda ze przez najblizsze miesiace pokoj malego bedzie stal prawie pusty
juz z checia po mebelki bym pojechala :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-08-20, 14:02 ]
bo musieliśmy przemeblowanie zrobić dla Piotrusia.
pokaz jak wyszlo :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 14:05

znalazlam cie na NK :-D :ico_oczko: i zaproszenie wyslalam :ico_oczko:
zaraz zobacze...

lilo

20 sie 2009, 14:07

pokaz jak wyszlo
Oj nic specjalnego, część mebli jeszcze starych moich panieńskich, może na jesień coś zmienię. Kącik Piotrusia jeszcze nie skończony, kupuję naklejki na ścianę i coś na zabawki jeszce, lampkę itp. Ale najważniejsze że mój starszak śpi sam bez problemu i woli swoje łóżko od naszego :-D Gdzieś wklejałam dziewczynom aktualny stan, poszukam :ico_oczko:
Helen, znalazlam cie na NK i zaproszenie wyslalam
Jak ktoś chce - to zapraszam - Katarzyna Pawelec Radom, jestem z Piotrusiem na zdjęciu więc poznacie :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”