Awatar użytkownika
justka:))
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

21 sie 2009, 19:54

mam nadzieje ze jak przyjdzie czas porodu to nie wpadnie na pomysl przystrojenia sie w garnitur w celu powitania corki na swiecie.. :-D :ico_brawa_01: .. ale milo na tych starych wariatow popatrzec jak chodza dumni jak paw :-D .... w sumie dla coreczek bedzie to pierwszy mezczyzna w ich zyciu... autorytet...
a pozniej beda wykorzystywac ta bezwarunkowa milosc.... mama zabroni ale tatus oczywiscie pozwoli..... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 sie 2009, 20:19

leona - osz Ty kujonie,to o stypendium chodzi,super,gratuluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A klotnia,nawet w najlepszym malzenstwie musza byc klotnie,to dowod na to,ze malzonkowie sie sluchaja :ico_oczko:
pomysl przystrojenia sie w garnitur
- ale babki na porodowce mialyby miny :-D :-D :-D

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2009, 21:48

osz Ty kujonie,to o stypendium chodzi,super,gratuluje
tutaj kazdy kto sie uczy dostaje kase, trzeba tylko w semestrze dana liczbe punktow(przedmiotow) uzyskac, mi troche zabraklo w poprzednim i teraz musze nadrobic :ico_oczko:
nawet w najlepszym malzenstwie musza byc klotnie,to dowod na to,ze malzonkowie sie sluchaja
moze masz racje, tylko ze to nawet nie byla klotnia... on mnie wkurzyl... ja wyszlam z pokoju i tyle :ico_noniewiem: :ico_puknij:

chcialam sobie jakis film obejrzec ale oczywiscie mistrzostwa swiata leca :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2009, 22:04

mistrzostwa swiata leca :ico_noniewiem:
a wczym, bo ja w sporcie nie w temacie :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 sie 2009, 23:04

chcialam sobie jakis film obejrzec ale oczywiscie mistrzostwa swiata leca :ico_noniewiem:
- moj dzieki Bogu woli komputer,wiec tv jest moje :ico_oczko:

Na poprawe humoru postanowilam poogladac sobie ciuszki,ktore juz mam i sa tam jedne takie spioszki,sliczne ale raczej kolory dla chlopca i pokazuje je mezowi - on spojrzal,usmiechnal sie i mowi,ze pamieta Jedrusia w nich i ,ze mala tez musi je nosic,ja na to,ze bedzie wygladac jak chlopiec,a maz mi mowi,ze kupi taka mala spineczke i zrobi jej kiteczka na glowie z 3 wlosow i bedzie wiadomo,ze dziewczynka :-D Normalnie go nie poznaje,on chyba naprawde sie doczekac corci nie moze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2009, 23:18

on chyba naprawde sie doczekac corci nie moze
no najwyrazniej :ico_brawa_01: fajnie, ze tak sie cieszy :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 sie 2009, 09:39

witam z poranna :ico_kawa:

Ja juz na nogach,bo moje dziecie wstaje teraz ok 9 i wywala mnie z lozka,jak ja wyjde to on sie kladzie kolo taty i wola pici i pozniej am,a jak robie am jemu,to ta mala istotka z brzusia zaczyna sie domagac sniadania :-D

Awatar użytkownika
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

22 sie 2009, 10:11

dzien dobry...nie wyspalam sie .. o 6,30 zadzwonila moja tesciowa dodam ze blondynka z pytaniem czy jak sie w samochodzie zlozy siedzenia to czy pianka z nich wystaje :-D :-D dzisiaj ide na slub do szwagra.. bez meza bo nie udalo mu sie zjechac .. czasami tak mnie denerwuje ta jego praca.. ale nie jestem sama :-D :-D wiec za niedlugo prysznic i strojenie sie na slub...

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2009, 10:25

hejka

ja troche niewyspana bo znowu jakies chore sny mialam :ico_noniewiem:
a wczym, bo ja w sporcie nie w temacie
w Berlinie leca mistrzostwa swiata w lekkoatletyce :ico_oczko: na szczescie jutro koniec :ico_oczko:
Normalnie go nie poznaje,on chyba naprawde sie doczekac corci nie moze
hehe ale szaleje :ico_brawa_01:

justka:)), a twoj maz gdzie pracuje?? pewnie kierowca tira co??
udanej zabawy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

22 sie 2009, 10:38

justka:)), a twoj maz gdzie pracuje?? pewnie kierowca tira co??
udanej zabawy
zgadłas!! :-D :-D od pieciu lat juz sie szlaja po europie...ale od stycznia ma przejsc na spedycje ... bo nie wyobrazam sobie zeby dziecko co 3 czy 4 tygodnie widywac...
a co do zabawy to dziekuje... niby gosc a jednak w pracy...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”