asika82, nie podoba mi sie to twoje zyganko - moze to jakies zatrucie???
ale łózeczko jest super
My niestety jak narazie mamy wstrzymane szalenstwo zakupowe z powodu ktory juz wczesniej pisałam wam - nawet nie wiem czy do narodzin małej bede miała wozek a jeszcze musze pare rzeczy kupic np kosmetyki wanienke a przedewszystkim nosidełko bo bez tego małej ze szpitala nie wezme
No ale jestem juz na etapie załatwiania zapomogi angielskiej na synka ktory powinien dostac juz od roku a ponoc tu jest tak ze wypłaca mi tą zaległosc sprzed roku takze moze byc spora kasa no ale nie wiem czy do konca roku damy rade to załatwic a juz bym dawno to miała gdyby nie nasza kochana polska w ktorej ciezko załatwic dokument ze przez wszystkie lata nie pobierałam zasiłku mimo ze mi sie nalezało jako samotnej matce no ale w koncu jakos udało mi sie to załatwic takze juz jestem krok do przodu
[ Dodano: 2009-08-21, 11:38 ]
a no i tzw becikowe angielskie zalatwiamy a tu ponoc sie dostaje 500f czyli około 2400zł

no i ponoc jeszcze cos dostane

ale to juz w praniu wyjdzie
[ Dodano: 2009-08-21, 12:27 ]
własnie gadałam z moim mezusiem i od poniedziałku zmienia prace

idzie pracowac dla anglika tym razem ma prace na około 2 miesiace a potem z kolega kupuja auto i robia dla siebie

ale mysle ze to dobry pomysł - mam taka nadzieje przynajmniej, ale najgorsze jest to ze bedzie musiał wyjechac za jakis miesiac na 4 dni

i bede sama - mam nadzieje ze nic sie nie bedzie dzialo - bo zostane nawet bez auta takze jakby sie cos działo to musze dzwoni po pogotowie

no ale spoko chyba dam rade - mam nadzieje ze mała nie wykluje sie tak szybko heheheh
[ Dodano: 2009-08-21, 12:28 ]
czy mi sie wydaje czy ja pisze do siebie