Witam Dziewczynki.
Ja sie przez weekend nie odzywalam, chociaz w domu siedzielismy, ale paskudnie sie czulam

I znowu mialam te plamienia, ale juz do szpitala nie jechalam, bo wiadomo co by znowu bylo
Ja w pierwszej ciazy do 7,5 miesiaca pracowalam, a zasuwalam w Londynie jako kelnerka

Tylko na poczatku ciazy musialam sobie wziasc troche urlopu bezplatnego, bo tam nikomu nie trzeba udowadniac, ze ciaza to nie choroba. Tam juz Wam by to lekarze skutecznie udowodnili odmawiajac zwolnien na wymioty i zawroty glowy ciazowe. Jak poprosilam o zwolnienie, bo sie zle strasznie czulam to uslyszalam, ze jak sie nie wyrabiam w tej pracy to powinnam ja zmienic

Na szczescie szefow mialam ok i bezplatny mi dali, ale gdybym tam krocej pracowala, to normalna procedura by bylo, ze by mnie zwolnili, bo ja nie bylam w stanie nawet do pracy dojechac. Tak wiec korzystajcie dziewczyny w PL z L4
sylwia.uk, a co kot nabroil?
Supr, ze ci sie z biletami udalo. Ja to do PL dopiero w przyszle wakacje pojade, bo w lipcu mam wesele brata, a pozniej w pazdzierniku szwagierki i tez trzeba jechac. A poki co kase na wesela zbierac
Ale mam wyrzuty sumienia

Leze jak ten zdechlak, z dzieckiem nie ma sie kto pobawic (moj maz to chociaz mial weekend wolny to on potrafi sie z nia 5 min bawic, a potem na kompa ucieka

), na plac zabaw nie moge z nia chodzic, zeby jej nie dzwigac, bo krwawie... wogole sie dzieckiem zajac nie moge... a L4 rzezywiscie nikt mi nie da od dziecka
[ Dodano: 2009-08-24, 10:22 ]
hormiga jak ty wierzysz , ze wszystko ok, to nie ma nawet po co kciuki trzymac, bo bedzie ok
jagodka, ale ci zazdroszcze, ze nie masz zadnych objawow