Jadzia cześć nareszcie zajrzałaś nieładnie tak nas zaniedbywać Tynusz1szkoda,że tyle musisz czekać na wizytę,ale ta pewnie ci powie coś mądrzejszego,niż tylko,że macie współżyć
Tynusz1, więc tylko czekać cierpliwie
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją macicę ;-D
Leżę sobie w łóżeczku w piżamce już z laptopikiem. Ale wypas. Mój pospał trochę i poszedł na załadunek. Ale wcześniej mi drinka soczkowego zrobił. Mniam, mniam
no mam nadzieję że temp będzie coraz wyższa, chociaż nie robię sobie żadnych nadzieji.. przywykłam. ale ważne że gin zmieniłam może mi coś innego powie..
dzisiaj wkońcu znalazłam FOLIK z 60 tabl. bo poprzedni kupiłam z 30, i miałam tylko na miesiąc jutro mi się konczy, a tak 2 miesiace z glowy z 60 tabletkami
iw_rybka, witaj słoneczko Tynusz1, no to masz spokój z tym folikiem rzeczywiście, nie musisz biegać po aptekach:-) A Geś dba, bo powoli sobie zdaje sprawę chyba, że to nie żarty a synek będzie na świecie już za dwa miesiące (nie wcześniej!) A po za tym mam tutaj tylko jego i teściową, która kochana też bardzo o mnie dba.Codziennie mnie odwiedzali w szpitalu i przywozili siatki jedzonka dla mnie