No tak to zazwyczaj właśnie jest z tymi fachowcami.Żeby jak najmniej takich przerw robili na to jedzonko.achowcy zerwali listwy i pojechali po reszte materialow i juz godz ich nie ma
wlasnie mi przypomnialas, ze chcialam kafelki scienne w lazience pomyc... i lodowke...mam jakąś dziwną manię sprzątania.
nie, dlaczego, grafitowe wozki sa teraz na czasie, niezaleznie od plci... gdybys chciala chlopca w neonowo-rozowym wozeczku wozic, to by to dziwnie wygladalo najpierw obejrzyj wozek i zdecydujesz, czy ci sie w ogole podobadziewuszkę to chyba będzie troszkę dziwnie w tym wózku wyglądała,nie
No tak,tylko te błękitne elementy.Zobaczę jeszcze w piątek jak dokładnie ten wózek wygląda.Nie wiadomo w ogóle czy będe go mogła kupić,bo on jest na allegro wystawiony podobno i nie wiem czy go do tego piątku ktoś zwyczajnie nie kupi.nie, dlaczego, grafitowe wozki sa teraz na czasie, niezaleznie od plci.
No ja łazienkę wczoraj pucowałam,łacznie z filtrem w pralce Za lodówę biorę się dzisiaj bo normalnie syf z gangreną...wlasnie mi przypomnialas, ze chcialam kafelki scienne w lazience pomyc... i lodowke...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość