lilo

26 sie 2009, 20:45

iw_rybka, przykro mi strasznie - na pewno ci ciężko ze względu na Andrzejka... Ale wierzę że wszystko jest ok, dobrze że lekarz nie lekceważy tylko chce wszystko sprawdzić :ico_sorki: Trzymam kciuki za Zuzię i za ciebie żebyś jak najszybciej się uspokoiła :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 sie 2009, 20:49

Rybka będziemy czekali na wieści od Ciebie. To zaledwie kilka dni, Andrzejek napewno sobie poradzi - to już duży silny mężczyzna :-)

ps. Rybka pamiętaj zabierz ze sobą jakaś ulubioną książke, muzykę do słuchania.
Być może czas wtedy szybciej zleci.
Będziemy myślami przy Was.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2009, 20:54 przez anusiek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2009, 20:52

wierzę że wszystko jest ok, dobrze że lekarz nie lekceważy tylko chce wszystko sprawdzić
dokladnie, lepiej dmuchac na zimne i dokladnie sprawdzic, zebys sie w koncu uspokoila i nie musiala dluzej martwic o kruszynke :ico_sorki:

bedziemy czekac na wiesci od ciebie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 sie 2009, 21:13

Trzymam kciuki za Zuzię i za ciebie
- dziekuje,maz wrocil z pracy to jakos problemy inaczej wygladaja,mniej strasznie :ico_wstydzioch:

anusiek, wzielam sobie wlasnie telefon z muzyczka moja i ksiazke o wampirach,przeczytam od nowa 4 tomy :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Helen, ciesze sie,ze ta nasza grupa wsparcia dziala i bedziecie czekac,napewno dam znac :ico_oczko:

A na pocieszenie to jedna z dziewczyn zalozyla watek,dotyczacy slabego uswiadamiania mlodziezy itd i dala mi linka na forum .........pl ( nie mozna podac nazwy,bo to reklama) i jedna z dziewczyn calkiem powaznie pytala,czy moze byc w ciazy,bo brala tabletki ale nieregularnie i wytarla sie recznikiem wujka i czy moze byc w ciazy z recznikiem i ktos jej odpisal,ze moze - I ZE URODZI MYJKE :ico_szoking: :-D :-D :-D :-D No powiem wam,ze sie poplakalam ze smiechu :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2009, 21:19

i ktos jej odpisal,ze moze - I ZE URODZI MYJKE
:ico_smiechbig: ja tez prawie sie poplakalam

[ Dodano: 2009-08-26, 21:22 ]
mnie czeka dzisiaj chyba nieprzespana noc, bo jutro mam pierwszy dzien w szkole, a przed kazdym pierwszym dniem zasnac nie moge i ciagle sie budze :ico_sorki: nie oplaca mi sie klasc :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 sie 2009, 21:31

jutro mam pierwszy dzien w szkole, a przed kazdym pierwszym dniem zasnac nie moge i ciagle sie budze nie oplaca mi sie klasc
Helen też tak miałam zawsze przed rozpoczęciem szkoły, pracy itp.
człowiek próbuje zasnąć ale myśli o jednym i nie może...może zmęcz się jakąś książką :-)
jak będziecie siedziały w szkole to z kim ja będę gadać :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sie 2009, 22:40

iw_rybka, Dobrze że masz takiego lekarza,który bardzo poważnie Cię tratuje i nie bagatelizuje niczego.Wierzę że w szpitalu sie wszystko pozytywnie wyjaśni.Ja również będę czekać na wieści od Ciebie.Trzymam kciuki za Ciebie i za Zuzię.
wytarla sie recznikiem wujka i czy moze byc w ciazy z recznikiem i ktos jej odpisal,ze moze - I ZE URODZI MYJKE :ico_szoking: :-D :-D :-D :-D No powiem wam,ze sie poplakalam ze smiechu :ico_wstydzioch:
:-D :-D :-D Jaja jak berety,glupie pytanie -głupia odpowiedź.
mnie czeka dzisiaj chyba nieprzespana noc, bo jutro mam pierwszy dzien w szkole, a przed kazdym pierwszym dniem zasnac nie moge i ciagle sie budze :ico_sorki: nie oplaca mi sie klasc :ico_oczko:
Mnie też tak zawsze stresior męczy w takich sytuacjach.Postaraj się jednak wyluzować i troszke odpoczać ze względu na maluszka.Na nim Twój stres i Twoje zmęczenie się odbije,więc się nie wyglupiaj tylko na luziku spróbuj to tego podejść,choć wiem ze to nie łatwe.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 sie 2009, 22:55

dzieki kochane,wracam niebawem :ico_sorki:

anusiek, a Ty jutro zaczynasz 6 miesiac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2009, 07:48

hejka

iw_rybka, trzymam kciuki za pomyslne wyniki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Helen powodzenia w szkole :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sie 2009, 08:18

iw_rybka, trzymaj się kochana. Wszystko musi być dobrze a ten czas do poniedziałku szybko minie. Trzymam kciuki za pomyślne wieści.
A ja się dzisiaj obudziłam z myślami że jest już piątek. No nic jeszcze jutro i w weekend bede mogła odpocząć.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”