lilo

27 sie 2009, 08:23

i czy moze byc w ciazy z recznikiem i ktos jej odpisal,ze moze - I ZE URODZI MYJKE
:ico_smiechbig: świetne!!!
glupie pytanie -głupia odpowiedź
Dokładnie :ico_oczko:

iw_rybka myślami jesteśmy z tobą, ściskamy kciuki i czekamy na was :ico_sorki: Z takim kochanym mężem nie zginiesz :ico_sorki: :ico_oczko:

Helen, mam nadzieję że trochę jednak pospałaś :ico_oczko:
Ja jakoś z tym nie miałam nigdy z tym problemu - chyba na szczęście :ico_oczko: Przynajmniej wyspana chodziłam na egzaminy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sie 2009, 10:32

witam serdecznie
Ja dziś już posprzątałam troszkę w chałupce.Teraz posiedzę troszkę przed TV,a właściwie to poleżę bo więzadła cos mi dokuczają od samego rana.
Helen,mam nadzieję ze jakoś przetrwałaś noc,a dzisiejszy dzień w szkole nie był aż taki straszny. :ico_sorki:
Do sklikania później dziewczynki :ico_papa:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sie 2009, 10:34

A co tu dzisiaj tak pusto? U mnie słoneczko wyszło i humor się trochę polepszył.

lilo

27 sie 2009, 10:58

Mi się pogorszył bo mnie w pracy wkurzają :ico_zly: Obładowali mnie robotą i cudów wymagają... Za wcześnie pochwaliłam szefa że z jego podejściem do mojego stanu jest tak super... Tak więc na razie siedzę i jak to się ładnie mówi deleguję część obowiązków na innych pracowników. W końcu sama w tej firmie nie jestem. Wrzesień się już szykuje mega zapchany łącznie z weekendami więc im bliżej wizyty u lekarza tym poważniej rozważam zwolnienie bo ja naprawdę dobrze się nie czuję...

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 sie 2009, 12:03

Patrycja.le ten jeden dzień szybko zleci i za chwilę będziemy miały weekend :-)
U mnie słoneczko wyszło i humor się trochę polepszył.
u mnie pada i pochmurno. To po nocy bo były dwie burze i było bardzo parno...lubię czasem taką pogodę, jest chłodniej i stwarza dobrą aurę do czytania książki więc może dziś ją skończę :-)
Za wcześnie pochwaliłam szefa że z jego podejściem do mojego stanu jest tak super...
ja się na swoim bardzo zawiodłam...
jak to się ładnie mówi deleguję część obowiązków na innych pracowników. W końcu sama w tej firmie nie jestem.
no pewnie że tak!!
im bliżej wizyty u lekarza tym poważniej rozważam zwolnienie bo ja naprawdę dobrze się nie czuję...
rozważ to co dla Twojego dziecka najlepsze. Wszystko inne jest przy tym nieważne.

ciągle pada i nie mogę wyjść do sklepu :ico_noniewiem: chyba złapię za parasol i w drogę :-)

ahh śnił mi się dziś mój Synek, mówił :ico_haha_01: jak Go przewijałam mówił dziękuję, przytulał się itp ohh słodki sen :-)

[ Dodano: 2009-08-27, 12:04 ]
ahh faktycznie Rybka ma rację, na tym suwaczku z okienkami jestem już na 6 m-cu :ico_brawa_01: jeju w życiu bym się dziś tego nie domyśliła :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2009, 12:46

czesc kochane :-) noc byla nieciekawa, bardzo dlugo nie moglam zasnac, co najmniej 6 razy biegalam do toalety, bo pecherz dokuczal, a nad ranem na chwile przysnelam i przysnilo mi sie, ze mam za soba nieprzespana noc i marze o lozku :ico_haha_01: ciekawy zbieg okolicznosci :ico_oczko: w kazdym razie wstalam z zapuchnietymi oczami i bolem glowy...
chwilke temu wrocilam ze szkoly - dzisiaj byl pierwszy organizycyjny dzien, wiec szybciej nas puscili. Pierwsze prawdziwe zajecia jutro.
Moja grupa sklada sie z okolo 20 ludzi z takich krajow jak np.: Peru, Urugwaj, Boliwia, Paragwaj, Brazylia, Mongolia, Tajlandia, Rosja, Bialorus, Kenia, Chorwacja....
Szkoda, ze jestem jedyna Polka :-/

[ Dodano: 2009-08-27, 12:50 ]
anusiek, :ico_brawa_01: za 6. miesiac :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 sie 2009, 13:30

anusiek, za 6. miesiac
dziękuję :-D
Helen
to może teraz sobie odpocznij? czy masz coś pilnego do zrobienia?
dzisiaj byl pierwszy organizycyjny dzien, wiec szybciej nas puscili
super ja pamiętam jak na kacu pojechałam na pierwszy dzień zjazdu :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: przekonana że tylko ogłoszenia i będę wolna a tu się okazało że do 17 trzeba siedzieć od rana :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-08-27, 13:31 ]
oejj właśnie sobie uświadomiłam, jak to dawno było :ico_oczko: i troszkę staro się poczułam hihi :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-08-27, 13:32 ]
słońce wyjrzało, wykorzystam chwilę i biegnę do sklepu :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2009, 13:35

czy masz coś pilnego do zrobienia?
niczego na dzisiaj nie planowalam, bo nie wiedzialam, kiedy wroce do domu. Cos moze upichce i tyle :-)
słońce wyjrzało
u nas dzisiaj jest ostatni cieply dzien, od jutra przez caly weekend ma padac...

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2009, 13:59

Szkoda, ze jestem jedyna Polka
dasz rade :ico_oczko: ja prawie na kazdym przedmiocie jestem jedyna Polka :ico_noniewiem:

anusiek, jejku to juz 6 miesiac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort:

u nas dzisiaj jest goraco
wrocilam wlasnie ze sklepu

a jutro zaczyna sie dwudniowa impreza u nas w miescie
trzeba wyruszyc w dzien moze upoluje jakies ciuszki, zawsze sa fajne promocje :ico_brawa_01:
a w sobote idziemy na piwko, ja oczywiscie nie popije :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2009, 14:07

nie mam pomyslu na obiadokolacje :ico_noniewiem: wczoraj tez nie mialam, wiec maz wymyslil hot-dogi, ale dzisiaj to juz sama nie wiem... a jak zaczne wracac ze szkoly o 16:00 to nawet gotowac mi sie nie bedzie chcialo, tylko od razu jesc :ico_wstydzioch: i jak tu zadbac o malenstwo :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”