wisnia3006,
ja jestem Magda
ale wole Mamcia hihihihi tak juz sie przyzwyczailam na forum
SANDRUSIA)), mam dokladnie to samo zdanie o lekarzach co przepisuja leki na zwykle przyziebienie, to normalnie durnota. Bo przeciez na zadne wirusy nie istnieja antybiotyki! A bakterie mozna wykryc tylko w jeden sposob - badanie krwi. U nas wiec na dziendobry prosza o jeden paluszek , a jak nie prosza to ja prosze bo wiem ze czasem np moze byc odwronie ze mysla ze to tylko wirus - szczegolnie jesli sie czesto odwiedza lekarza
a tu moze byc bakteria. Mialam kiedys super lekarza i on byl wlasnie taki ze sprawdzal na 100 procent robil to badanie krwi z paluszka, po paru minutach wyniki i sie wie, a jak nie byl pewny to i do laboratorium wyslal. Teraz moja lekarka jest Polka, to wlasnie przez przeprowadzke i w sumie nie powiem zla nie jest, jako jedyna pozbyla sie moich strasznie czestych zapalen pecherza raz na zawsze, za to jak mowilam jej o tym plamieniu to wlasnie tak jak
marcia_pod, spytala sie tylko czy mnie cos boli. No ale nie bolalo i przeszlo wiec chyba wszystko si.
marcia_pod,
mi tez sie zdaje ze zle trafilas, i to wlasnie tak jest ze tam gdzie maja ta inna polityke lekarska trzeba czasem walczyc o siebie i malutka duszyczke! Az szok ze nie chcieli Ci zrobic USG
Niezazdroszcze Ci wyzyt w szpitalu
U nas z kolei tylko szpitale maja USG wiec jak cos sie dzialo ( raz w 34 tyg. zlapaly mnie skurcze ale przeszly ) to gonilam do szpitala bo tam zawsze biora czlowieka na serio, ale juz nie na pogotowie
tam zawsze wysylaja do domciu
to po co maja wogole otwarte?? hmmm
dziewczyny ja rowniez boje sie o strate maluszka bo z reka na sercu wam powiem ze mimo ze wczesna ciaza to za kazdym razem jak proboje cos ciezej w pracy zrobic to od razu bola mnie bole te takie jak na miesiaczke, a jak sobie siadne to przechodza, ale od siedzenia w biurze nonono mnie tez boli
hmmm to sobie wole pochodzic, posprawdzac, zagadac i tak zeby czas zlecial
ale i tak robie przynajmniej o polowe rzeczy mniej niz zwykle, niedlugo chyba zaczne sie zastanawiac czy wogole potrzebne jest to bym chodzila w kolko
ale jak tylko znikam na pare dni to nasz supermarket upada na standardzie, a tak bardzo bym chciala wykazac ze mimo ze jestem w ciazy to i tak moge zdzialac........
SANDRUSIA)), o nieee , nawet mnie nie strasz wymiotami
mam nadzieje ze mnie omina tak jak w zeszlej ciazy