hej kochane
dziś dopiero teraz bo wyrobiona dopiro z sobotnimi obowiązkami
ale za to z rewelacyjnymi wieściami
wczoraj yłam na badaniach prenatalych - wyniki bioechmii będą za tydziń najwcześniej, ale miałam tez usg prenatalne i baaaardzo sie cieszę, ze mnie lekarz skierował na te badania obejrzeliśmy wszystko - serduszko ze wszystkimi komorami, wszystkie szare komórki Kruszka w główce, nawet żoładek, sprawdzaliśmy wszystkie kosci, przepływy żylne, czynnosci wszystkich narządów - siedziałam na tym usg tak długo jak nigdy dotąd - Kruszek zostal przeswietlony we wszytskich możliwych miejscach i nawet paluszki mu policzyliśmy wszystko jest w jak najlepszym porzadku no i Kruch strasznie towarzyski się kazał - lekarka i połozna się naśmiały bo na samym właczeniu usg od razu pomacha nam prawą rączką
no i dowiedziałam sie, ze gdybym chciała takie badanie prywatnie zrobić to musiałabm za usg 500 zł zapłacić a za bochemię ponad 1500 zł i podpowiedział mi, ze mam poprosić lekarza o podobne skierowanie na badania w 20 tyg. - połówkowe to znowu sobie dokładniej niż na zwykłym usg Maluszka pooglądam
a amola Twojej i asiula - twojej pociesze - STO latek!!!! :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: