lece sie pakowac jutro rano jedziemy

to bedzie pierwszed spotkanie z kims z forum

dziewczyny trzymajcie sie cieplo i do poniedzialku wieczorka :ico_buziaczki_big:
Kochaniutka ok mozesz liczyc ale nie u mnie bo sie taak mi cykl pochrzanil ze dostaje @ co 36 masakra jak zawsze miala co 28 maks 30 to teraz jakies wydluzonedana, Agusia1982, widze ze @ mamay w mniej wiecej tym samym terminie![]()
![]()
to jak co sie zgubie z obliczeniami to na was licze
A no widzisz kochana i nie potrzebnie sie martwilas ja ci mowie ze jeszcze kiedys bedziesz miala kawal chlopa z niegomy po spotkaniu z naszą lekarką ,no więc co do wagi,stwierdziła że poprostu jest drobny i narazie waga nie jest aż tak zła aby się nią martwić,mieści się w granicach normy
dzięki kochana ale sama już nie wiem! lekarka póki co kazała dać sok z jagód,więc poszliśmy do lasu i nazbierałam mu świżych zjadł dość dużo i dałam mu gniecione do kaszki,dalej kupa jest i do tego na czarno,dziś już 2 razyzdroweczka dla misiaczka a coz go tak dopadlo bidulka
oj masz racje ,też tak uważam z tymi bliskimi znajomymi w realu czasem różnie to bywa!czasem jestesmy sobie blizsze niz niejende dobre znajome
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość