leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2009, 09:52

lilo, super fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja bylam w sklepie
kapusta sie juz parzy :ico_oczko:
ale golabki bede robila po szkole :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 wrz 2009, 10:58

Witam serdecznie.
Wczoraj nie wchodzilam bo mnie coś dziwnego naszło i cały dzien sprzątałam. :ico_szoking: Posprzątałam w 3 szafach,komodzie,w kuchni,pościerałam wszystkie kurze,nawet drzwi pomyłam,no i 2 razy pranko.Generalnie mam wreszcie miejsce na rzeczy dla malucha-2 duże półki w szafie w przedpokoju.2 szuflady w komodzie i całą szafę w sypialni,także dość sporo :ico_brawa_01: .Na razie są puste ale za jakiś czas zacznę je powolutku zapełniać.
Tak się wczoraj napracowałam że nogi i plecy mnie strasznie bolały,mimo że odpoczywałam co jakiś czas,no i w szafach sprzątałam siedząc na plastikowym stoleczku.
Dziś nie sprzatam już nic.Robię sobie przerwę,może tylko z takich wysiłkowych czynności to się wybiorę jakieś spodnie ciążowe obejrzeć.Może cos kupię.
A jutro do ginekologa,może tym razem posłucham serduszka :ico_sorki:
No i na pewno dostanę skierowania na badania i USG :ico_brawa_01:

A no i zapomniałabym.Jako ostatnia ze styczniówek stawiam oficjalnie :ico_tort: za koniec 20 tyg i rozpoczęcie drugiej połóweczki ciąży :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 wrz 2009, 11:09

lilo, fajne zdjęcia. Taka radość z nich płynie :D
leona, prześlij choć jednego gołąbka, co?
geheimnis, no to miałaś wczoraj powera, podziwiam. I :ico_tort: za połówkęciąży.
A ja dzisiaj trochę śpiąca i nic mi się nie chce. Na szczęście w pracy trochę roboty mam i czas szybko leci

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 wrz 2009, 13:27

geheimnis brawa za połowę :ico_brawa_01: :ico_urodzinki:
czekamy jutro na wieści jak było u lekarza :-) Niedługo faktycznie będziesz miała usg :-D

Podziwiam za sprzątanie, ja sama niedawno wstałam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
nic by mnie wcześniej nie podniosło :ico_oczko:

lilo przez te zdjęcia nabrałam ochoty na wyjazd do Krakowa :-)
Na szczęście w pracy trochę roboty mam i czas szybko leci
niech Ci szybko zleci.

Ja oczekuje dziś siostry. Będę troszkę rzadziej zaglądać na forum bo muszę się Nią zająć...Biedna rozstała się z chłopakiem, trzeba Ją troszkę rozweselić :-D

Ja stawiam za 23 tc :ico_tort: i zapisuje się do odliczanka :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2009, 13:29

Jako ostatnia ze styczniówek stawiam oficjalnie za koniec 20 tyg i rozpoczęcie drugiej połóweczki ciąży
:ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_brawa_01:

geheimnis, to sie wczoraj napracowalas :ico_brawa_01: :ico_olaboga: :ico_oczko:
prześlij choć jednego gołąbka, co?
ok, jak beda gotowe to przesle :ico_oczko:

ja wrocilam ze szkoly, jeden przedmiot zaliczony :ico_brawa_01: mam nadzieje ze kase niedlygo dostane :ico_oczko:
no i bez wlaczania kompa wzielam sie za robienie golabkow, teraz troche trzeba odpoczac :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-09-01, 13:30 ]
Ja stawiam za 23 tc i zapisuje się do odliczanka
:ico_brawa_01: jejku to juz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 wrz 2009, 14:26

ja wrocilam ze szkoly, jeden przedmiot zaliczony
gratulacje :-D ja zawsze lubiłam się uczyć ale w ciąży mam takiego lenia że nie wiem czy bym podołała.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2009, 15:58

ja zawsze lubiłam się uczyć ale w ciąży mam takiego lenia że nie wiem czy bym podołała.
na szczescie z tego przedmiotu nie musialam sie uczyc, tylko zrobic cwiczenia, na kompie :ico_oczko: :ico_oczko:

ja standardowo sie zdrzemnelam :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2009, 16:43

hej :-)
wrocilam ze szkoly, jestem glodna, boli mnie glowa (pewnie od siedzenia tyle godzin w kiepskim powietrzu) i nic mi sie nie chce :ico_sorki:
jestem troche rozdrazniona brakiem czasu - wracam, trzeba by cos ugotowac, zadania rozwiazac, pouczyc sie, mieszkanie prosi sie o sprzatanie, a dla siebie czasu brak :ico_placzek: myslalam, ze bedzie troche latwiej...

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 wrz 2009, 18:54

myslalam, ze bedzie troche latwiej...
głowa do góry, najtrudniejsze są początki, potem wpadniesz w dobry rytm :-)

no ale może Ci się już humorek poprawił? :-)

ja jutro wstanę wcześniej, zrobie śniadanko i wyciągnę siostrę do kina - na poprawę humorku :-)

lilo

01 wrz 2009, 19:12

A no i zapomniałabym.Jako ostatnia ze styczniówek stawiam oficjalnie :ico_tort: za koniec 20 tyg i rozpoczęcie drugiej połóweczki ciąży :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

leona, ja też uwielbiam gołąbki :ico_oczko: :ico_sorki:

Ja mam usg za tydzień w czwartek, nie mogę się doczekać ale i tak strach mnie pewnie przed wizytą złapie...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”