Hej kobietki!
ciut mnie nie bylo ze wzgledu na pracke, jeszcze tylkop jutro do 15.00 i czwartek mam wolne. Pracuje na 37 godzin ale mam zrobione 119 godzin nadgodzin
przyda sie troszke ekstra kaski jak maluszek nadejdzie.
dzisiaj dopadly mnie pierwsze mdlosci, myslalam ze zwymiotuje jak jechalam samochodem z pracy
tak mnie wzielo, ale nic nie jadlam popoludniu, brzuszek pusty i tak tylko mialam odruchy wymiotowe, a przeszlo dopiero po poltora godzinki. wrrrr
sandrusia o wlasnie nie wiem jak to sie w Polsce nazywa ale zawsze mnie dziwilo czemy zadna ciezarowka nie wspomina wlasnie o bolach tych miesni o ktorych pisalas, u nas jest na to specjalna nazwa i w zeszlej ciazy wlasnie jak pisalam Ci ze mialam bole miesni to wlasnie o nie mi chodzilo. U nas dostaje sie specjalnie zwolnienie na to bo bol jest okropny, ale chyba sama doswiadczylas. Ja mialam dopiero od 3 miesiaca w zeszlej ciazy jak brzuszek troszke podrosl, ale mam znajoma co od 9 tygodnia w bolach siedziala az do konca
Tylko wlasnie nie wiem czemu u nas tyle o tym sie mowi ale nie w polsce hmmm
Alicja86,
to samo mam ze spankiem, oczy mi sie normalnie zamykaja zaraz po poludniu, dzien w dzien, ale nie kumam czemu, mialam tak samo w zeszlej ciazy, tylko troche to dziwne tak sobie zawsze o 12 zachciewac sie spac.,...hmmm