Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 wrz 2009, 10:33

Hejka! Od dziś zapraszam wszystkie oczekujące mamusie na nowe odliczanko: http://www.naobcasach.pl/...opic.php?t=7499 Mam nadzieję że i tam Wam się spodoba.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 wrz 2009, 11:51

Witam z rana :) choc to juz nie takie rano...
Ja dzis byłam juz na zakupkach, apteka tez zaliczona, jak ja tego nie cierpie....
dostałam miły mail z pracy :] jeszcze 521 zł mi wiszą, ale supcio :ico_brawa_01: przyda sie przyda
aha no i zapisałam sie do szkoły rodzenia, wy tez sie wybieracie? w warszawie jest za darmo, wiec co mam sobie nie pochodzic....
aha i w poniedziałek na usg w 3d znowu jade... lekarz zalecał to pojade... i zobacze co tam u mojej kluseczki
bo wiem dlaczego ostatnio ją mniej czuje.... bo przez skóre brzuszka to mało ją czuje, teraz głównie sie wierci a nie kopie, pewnie mam za duzo tłuszczyku i nie czuc ale jak położe dłoń albo chociazby popatrze na brzuś to widac jak sie wypycha maleństwo :)
nom nic, leniuchowania ciąg dalszy, dzis siedze sobie w ogródku pod parasolką taka piękna pogoda :) :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

02 wrz 2009, 12:43

wy tez sie wybieracie?
ja nie idę do żadnej szkoły bo nie będzie mojego przy mnie w czasie rodzenia więc po co.
pewnie mam za duzo tłuszczyku
ja kobieto chuda też nie jestem mam swoje kilogramy ale jak mała zaczyna kopać to normalnie tak mocno czuję że czasami aż boli jak się za bardzo zaczyna rozpychać.
Ale miałam sen dzisiaj normalnie wydawało mi się że mała tak mi się rozpycha że wyszła aż dłoń taka z paluszkami i w ogóle to tak brzydko wyglądało we śnie że się przestraszyłam ale na szczęście to tylko sen ;-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 wrz 2009, 12:52

bigottka, ide na 15 a narazie leniuchuje :ico_brawa_01: nic mi się nie chce!!!

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 wrz 2009, 12:55

bigottka, mojego tez przy mnie nie bedzie, ale do szkoł bedzie ze mną chodzic, mają tez mowic o pielęgnacji noworodka i wogóle takie tam, a moze zmieni zdanie i bedzie? :) tak czy siak skoro jest za darmo to pochodze, co mi szkodzi

Awatar użytkownika
bigottka

02 wrz 2009, 12:58

isiawarszawa, pewnie że tak u nas szkoła rodzenia kosztuje każda lekcja 40 zł a dla mnie to są koszty niepotrzebne mogę w to miejsce coś dla małej kupić.
magduś81, oczywiście chyba nie muszę mówić że po wizycie prosimy o zdanie relacji co z maluszkami i czy w końcu dwóch chłopców czy para ;-)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 wrz 2009, 13:05

bigottka, pewnie w takim przypadku tez bym nie chodziła, mi ostatnio na wszystko kasy tak szkoda, nawet wyprawke dla dzidziusia okroiłam tylko w to co niezbędne, ale to z dwóch powodów, po pierwsze dlatego że niektóre rzeczy mozna kupic pozniej takie jak leżaczek czy karuzele nad łóżeczko, a po drugie nigdy nie wiadomo co sie dostanie - nie to żebym liczyła że mnie zasypią prezentami, ale czesc rzeczy napewno od kuzynek dostane lub chociaz pozycze wiec po co kupowac? narazie kupie tylko to co niezbędne a resztę sie dokupi pozniej jak dzidzia bedzie w domu

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

02 wrz 2009, 13:22

Witam po południu.
Właśnie jestem po rozmowie z moim lekarzem i będe dzwonić do niego przed piętnastą jak będzie w gabinecie. Wygląda na to, ze mnie spokojnie przyjmie wcześniej niz 22 września :ico_brawa_01: chociażby ze względu na to, że to ciąża wysokiego ryzyka (po 3 poronieniach) no i dość wysoka :-)
Poza tym jestem zła jak cholera. Szefuńcio mojego Piotra juz kolejny miesiąc z kolei nie wypłaca pensji w terminie. Trzeba sie upomniec żeby przelał kasę. Już mnie to zirytowało i napisałam do niego maila. Kolega Piotra od razu do mnie napisał podziękowanie, że w koncu ktoś się odważył i ze może teraz coś sie zmieni na lepsze.
Zobaczymy... :-)

Awatar użytkownika
wiolaw

02 wrz 2009, 13:26

hej dziewczynki

wpadam na chwileczke , bo jestem u rodzinki i najpierw kontakt z wami a potem kawka :ico_oczko:

wkońcu zakupiłam ubranka dla maluszka, jeszcze tylko takie pierdułki jak wanienki , kocyki ale to spokojnie jak by co to juz mam w co ubrać kruszynke i jestem troszke spokojniejsza :ico_haha_02:

teraz u mnie gorący okres , bo Ala już do szkoły i trzeba ją naszykować odwieść , przywieść i tak w koło :ico_noniewiem:

na wózek ostatecznie zdecydowaliśmy sie x lander xa, xq spacerówke na płytką , ale jeszcze nie kupuje , może na początku pażdziernika , a jak nie to mąż pojedzie i kupi sam , najwazniejsze ,że juz wie jaki i jaki kolor :ico_noniewiem:

a i jeszcze jedno mam juz załatwiona położna , którą sobie bardzo chwala dziewczyny z którymi rodziła , sala do porodu rodzinnego to koszt 300zł , tez da sie przeżyć , także jakoś tak w tych ostatnich dniach wszystko dało się załatwić pozytywnie :ico_brawa_01:
i śmiejemy sie ,że jak P nie zdąży dojechać z delegacji to zabieram ze sobą na rodzinny siostrę , a koleżanka z kawą dojedzie , bo ta połozna to jej znajoma i bedzie prawdziwy rodzinny z kawa w środku :ico_oczko:

ale teraz juz musze kończyć bo kawka stygnie :ico_oczko:

asika82
4000 - letni staruszek

02 wrz 2009, 13:49

Witam!

No dziewczyny czekam na relacje po wizytach i na fotki :ico_oczko:

Sabcia a miałam właśnie pytać czy dzisiaj synek przypadkiem nie wraca z wakacji :-)

U nas piękna pogoda i chyba to wykorzystam na zakupy tzn poszukiwanie butów na jesień

[ Dodano: 2009-09-02, 13:50 ]
sala do porodu rodzinnego to koszt 300zł
tak samo jak u nas , a moze w Siedlcach bedziesz rodzić?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”